Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.7DCR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.7DCR
Cod produs
RQ7F49YS-AT
Out Of stock
Descriere
Dintii cupei utilajului tau joaca un rol important pentru randamentul muncii tale, de aceea este esential ca ei sa fie bine prinsi la locurile lor. Cand fixarea acestora lasa de dorit, eficienta utilajului tau scade. Asigura-te ca sistemul lor de prindere este bine pus la punct. Suruburile si piulitele ce indeplinesc misiunea aceasta dificila trebuie sa fie extrem de rezistente, cum sunt cele din acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.7DCR care ti-a atras atentia. Sarcinile grele ori solicitarea intensa nu le sperie si isi vor face treaba ca la carte, asigurand o fixare de nota zece, daca au parte de un montaj corect.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor! Calitatea este criteriul principal pe care il avem in vedere, astfel ca ai la dispozitie cele mai eficiente arme in lupta cu defectiunile. Si nu ne oprim aici! Daca-ti suntem alaturi, o facem pana la capat, oferindu-ti servicii complete pentru intretinerea utilajului tau. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Beneficiezi de suport tehnic dar si de interventii punctuale, pentru a putea scapa de problema rapid si eficient.

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.7DCR - pentru o functionare impecabila!
Pentru a te bucura la maxim de performantele utilajului tau, fiecare chichita conteaza. Acorda atentia cuvenita fiecarei piese, caci toate isi au rolul lor in intregul ansamblu, contribuind la functionarea optima a acestuia. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniexcavator Caterpillar 301.7DCR este responsabil de prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand un impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Oricum ai privi lucrurile, nu-i nicio placere sa ai de-a face cu o problema tehnica. Si pentru ca putem sa te ajutam sa depasesti cat mai usor astfel de momente neplacute, o facem cu drag. Specialistii nostri intr-ale utilajelor te consiliaza pas cu pas, de la primul simptom, pana la final, pentru a putea beneficia de o remediere ca la carte, cat mai avantajoasa si mai eficienta. Contacteaza-ne, vei primi informatii pretioase si ponturi utile in relatia cu utilajul tau! Este simplu si este si gratuit!

Intelegem urgenta si punem accent pe promptitudine. Nu te vom tine prea mult in loc, vei primi acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.7DCR super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca montajul nu este efectuat corect, poti avea surprize neplacute, oricat de calitative ar fi piesele. Sa nu mai spunem ca te poti trezi si cu alte stricaciuni. Chiar de-i vorba de o interventie banala, iti recomandam s-o incredintezi unor persoane specializate, care vor sti exact ce au de facut ca sa iasa o treaba buna. La nevoie, iti trimitem noi pe cineva pregatit!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura