Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 432

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432
Cod produs
GA9CN6JZ-AT
Out Of stock
Descriere
In conditiile grele de exploatare ale utilajului pe care il manevrezi, fara piese zdravene n-ai facut nimic. Fie ca-i vorba de unele complexe sau de uzualele suruburi si piulite, criteriul de selectie trebuie sa ramana neschimbat - calitatea. Si, desigur, trebuie sa fie perfect compatibile cu utilajul tau. Pentru prinderea dintilor de la cupa masinariei tale, iti recomandam acest set surub piulita dinte Caterpillar 432 de foarte buna calitate. Sunt piese super rezistente, fabricate la standarde inalte de calitate, cu maxima atentie la detalii, ca sa se potriveasca perfect si sa duca mult si bine.

Cand ai ingredientele potrivite, iti poti incropi propria reteta a succesului. Nu fa rabat la calitate, fa alegeri istete, cu impact pe termen lung. Utilajul tau va fi foarte fericit daca-i oferi la timp piese de cea mai buna calitate. Nu-l lasa sa se imbolnaveasca, fii atent la semnalele pe care ti le transmite. Daca nu pricepi care-i baiul, expune-ne pe scurt situatia si-i dam noi de cap. Suna-ne, specialistii nostri sunt gata sa intervina!

Set surub piulita dinte Caterpillar 432 - o alegere inspirata!
Utilajul tau e un organism complex si fiecare chichita conteaza, chiar si un banal surub si o banala piulita. Si trebuie sa recunosti ca fara ele activitatea ta ar avea de suferit. Miititele, dar de mare folos. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 432 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau.

Avem grija sa n-ai griji!
Orice defectiune pare o corvoada, te intelegem perfect. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - cam cu astea te confrunti. De aceea ne-am propus sa simplificam lucrurile. Cum ar fi sa poti rezolva problema fara sa treci prin toate astea? Acum se poate, caci noi cei de la ACN cu asta ne ocupam si o facem cum stim noi mai bine. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa alungam stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Asadar, cand utilajul tau da semne de oboseala, da-ne un telefon! Consultanta e gratuita!

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi si cum nici tu n-ai chef sa astepti, iti livram acest set surub piulita dinte Caterpillar 432 super rapid. Il vei primi in aproximativ 24 de ore din momentul lansarii comenzii. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Cum ti-e mai usor!

Pentru rezultate maxime, nu lasa montajul pe mainile oricui spune ca se pricepe. Lucreaza cu profesionisti, e mai sigur. N-ai de ce sa risti un montaj incorect, sa pierzi vremea de doua ori. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura