Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta MD2030A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta MD2030A
Cod produs
FGP756SE-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta MD2030A cu motorina, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Este o pompa mecanica ce iti va aduce motorul echipamentului mai aproape de performanta! Reprezinta o alegere foarte buna datorita calitatilor tehnice pe care le detine. Producatorul sau european ne-a asigurat de eficienta de care da dovada aceasta componenta in cadrul sistemului de alimentare al echipamentului. O poti comanda oricand, pretul este convenabil si ai inclusa garnitura pentru a incheia inlocuirea cu succes!

Compatibilitatea piesei se aplica si pentru modelele de motoare marine Volvo Penta MD2030B, Volvo Penta MD2030C si Volvo Penta MD2030D. Pentru siguranta achizitiei tale, te invitam sa iei legatura cu asistentii nostri tehnici. Ei te pot lamuri in privinta compatibilitatii cu tipul tau de echipament. Acceseaza serviciul gratuit de consultanta si da-le datele echipamentului, vei castiga timp pretios apeland la ajutorul lor. Nu uita sa schimbi si filtrul de motorina cand vei inlocui pompa. Vei extinde considerabil perioada de utilizare a componentei.

Pompa de alimentare Volvo Penta MD2030A - motoarele marine o adora!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta MD2030A - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Volvo Penta MD2030A si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura