Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2-55C
Cod produs
OVEKG3BI-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55C a fost importata de catre ACN Piese Utilaje in urma recomandarilor primite de la specialisti in privinta calitatilor tehnice pe care aceasta componenta le detine. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Materialele folosite la alcatuirea ei sunt de buna calitate si produsul final creste randamentul echipamentului tau. Nu ezita sa plasezi comanda si sa profiti de pretul foarte bun care include si o-ringul de etansare.

Atunci cand reusesti sa termini intr-un timp mai scurt o activitate, devii mai productiv si mai eficient si ai timp mai mult pentru afacerea ta, ba chiar sa te apuci de proiecte mai complexe. Daca esti atent cu timpul tau, poti sa faci minuni in afacerea ta. Nu ajungi la succesul dorit fara echipamente a caror randament nu este optimizat. Pentru asta ai nevoie de un serviciu de mentenanta preventiv si personalizat, asa cum doar ACN Piese Utilaje iti poate oferi!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55C - o piesa demna de echipamentul tau!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55C este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Volvo Penta D2-55C si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura