Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2030
Cod produs
DF9CYUT8-IA
Out Of stock
Descriere
Iti suntem alaturi cand intampini probleme tehnice la echipament si iti aducem cele mai bune variante de piese de schimb de pe piata. Pompa de alimentare Volvo Penta D2030 este un exemplu de produs care se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Realizata din materiale rezistente, cu siguranta va duce o viata lunga alaturi de motor. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Comanda se poate plasa direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate.

Descopera alaturi de serviciile ACN Piese Utilaje ce inseamna productivitatea la locul de munca si cum o poti imbunatati in fiecare clipa! Ai in vedere faptul ca te bazezi pe utilajele grele in activitatea ta. Deci fiecare detaliu le priveste direct! Piesele de calitate trebuie sa fie mereu puse la dispozitia echipamentului tau si niciodata nu trebuie sa uiti de consumabile! Ele aduc beneficii considerabile intregii masinarii. Iar mentenanta preventiva trebuie implementata, pe termen lung ea este cheia productivitatii unei afaceri!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2030 - o creatie tehnica geniala!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2030 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Volvo Penta D2030 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura