Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2-55A
Cod produs
AUGNVKTR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55A este un “must” pentru echipamentul tau daca iti doresti performanta! Este fabricata pe teritoriu european, fara rabat in privinta calitatii si executiei! Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Va aduce beneficii reale sistemului de alimentare si va creste randamentul echipamentului! Comanda o piesa de top de la ACN Piese Utilaje, pret de prim importator! Includem in colet si o-ringul necesar unei etansari de succes!

Sa obtinem mai mult de la activitatea pe care o practicam sau in afaceri este ceva ce ne dorim cu totii. Totul sta in atentia pe care o acordam utilajelor pe care le folosim zilnic. Fara sa intelegem ca au nevoie de ingrijire constanta, nu vom obtine performante notabile. Cel mai simplu mod prin care crestem productivitatea si profitul pe termen lung este mentenanta preventiva. Serviciu existent in cadrul companiei ACN Piese Utilaje si care poate fi accesat si de tine chiar acum!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55A - executie ireprosabila!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55A se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Volvo Penta D2-55A ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura