Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2040
Cod produs
NJFCY268-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D2040 este recomanadarea care vine din partea expertilor pentru inlocuirea pompei de combustibil uzate. A ajuns in topul alternativelor datorita calitatilor tehnice pe care le detine. Fabricantul european a depus eforturi si a fost atent la cele mai mici detalii reusind sa scoata un produs senzational. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Este disponibila spre livrare si vine insotita de o-ringul de etansare.

Productivitatea la locul de munca inseamna sa-ti faci munca in cel mai scurt timp, fara a compromite calitatea muncii si bunastarea fizica sau mentala. Cu utilaje damblagite, adio productivitate si nervii te vor invada cu siguranta! Noi suntem de parere ca doar mentenanta preventiva poate rezolva in mare masura astfel de nereguli si te va tine mereu pe linia de plutire. ACN Piese utilaje iti pune la dispozitie o gama variata de servicii care pot imbunatatii multe aspecte ale afacerii tale si te incurajam sa afli mai multe detalii in cadrul serviciului gratuit de consultanta!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2040 - o realizare mareata a fabricantului european!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2040 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Volvo Penta D2040 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura