Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D255E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D255E
Cod produs
H8IXO04Q-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D255E este prezenta in depozitul nostru si daca esti in cautarea componentei perfecte pentru echipamentul tau, ai gasit fix ce-ti trebuie! Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Beneficiile acestei achizitionari nu se opresc doar la calitatile tehnice pe care le detine piesa, ci si la pret. Acesta este foarte convingator si realmente mult mai mic decat al altor componente de acest fel. Ai inclusa chiar si garnitura de etansare!

Desi in cele din urma s-ar putea sa reusesti sa duci activitatea la bun sfarsit, atunci cand jonglezi cu un echipament afectat tehnic, exista riscuri extrem de mari sa il avariezi total. La ACN Piese Utilaje primesti sfaturi foarte bune si practice de intretinere a echipamentului greu. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus, nu amana si cheama specialistii sa se ocupe de masinaria ta. Este cea mai sigura metoda de preventie si de evitare a unor accidente sau intarzieri considerabile in activitate.

Pompa de alimentare Volvo Penta D255E - alege-o de esti in cautarea calitatii!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D255E are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Volvo Penta D255E va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura