Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2-75
Cod produs
PCG3YES7-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D2-75 iti va proteja motorul si va imbunatati functionarea intregului sistem de alimentare al echipamentului tau. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Este o componenta produsa de un producator renumit din Europa. Ai garantie un an si este o piesa testata sa reziste vreme indelungata. Pretul propus de noi este foarte avantajos, cu atat mai mult cu cat include chiar si o-ringul de etansare. Imediat ce o comanzi, iti vom expedia coletul!

Nu uita cat este de important sa schimbi filtrul de motorina atunci cand faci o interventie in cadrul sistemului de alimentare al echipamentului. De esti in cautare de oferte la filtre, te asiguram ca la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar piese de schimb de calitate, ci si consumabile potrivite si performante. Cere ofertele noastre consultantilor tehnici si nu vei regreta! Nu uita ca orice reparatie este un real succes daca este executata de un profesionist. Ii gasesti pe toti in echipa mare ACN!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-75 - aceasta este calitatea superioara!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-75 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-75 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura