Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2-55B
Cod produs
HJU3RWZB-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nimerit perfect la noi, caci printre tone de piese de schimb de calitate, avem una care se potriveste perfect situatiei tale! Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55B se va potrivi echipamentului tau! Productia acestei componente se realizeaza in Europa, iar ACN Piese Utilaje este prim importator! Este unul dintre motivele pentru care merita sa alegi acest model pentru ca te vei bucura si de un cost redus. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Te-am convins? Plaseaza comanda acum!

Toti ne dorim sa fim productivi. Cu toate acestea, doar cativa dintre noi suntem capabili sa atingem nivelul de productivitate pe care ne-o dorim atat de mult. Totul sta in detalii, caci fiecare alegere pe care o faci te apropie sau te departeaza mai mult de tel. Deci ai grija ce alegi pentru echipamentul tau. Piesele bune sunt tinta, consumabilele performante sunt cheia, montajul profesionist este modul, iar mentenanta preventiva este “the Queen”! Toate metodele acestea aplicate te duc exact acolo unde se afla profitul! Hai la ACN si te ducem noi spre culmile succesului in afaceri!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55B - iti atingi scopul cu aceasta componenta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55B vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Volvo Penta D2-55B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura