Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta 2020A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta 2020A
Cod produs
ZW56VT4U-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta 2020A este o piesa de calitate si are un pret de prim importator, ceea ce este un avantaj considerabil! Merita din plin sa faci aceasta alegerea si sa mergi pe mana specialistilor ce o recomanda cu incredere. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Piesa a fost creata in Uniunea Europeana si noi o importam pentru ca solicitarile clientilor sunt in continua crestere. Rezistenta si eficienta sa vor imbunatati intregul sistem de alimentare a echipamentului!

Pompa de combustibil prezenta in oferta noastra se preteaza pentru o inlocuire de succes si la motoarele marine Volvo Penta 2020B, Volvo Penta 2020C si Volvo Penta 2020D. Daca nu stii exact ce model detii, nu este o problema! Sunand consultantii nostri, poti fi indrumat catre pompa de combustibil de care ai nevoie. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru o eventuala taxa, serviciul gratuit de consultanta a fost creat pentru a te sprijini in alegerile pe care le faci! Consultantii nostri te vor ajuta sa plasezi comanda si iti vor da toate detaliile de care ai nevoie!

Pompa de alimentare Volvo Penta 2020A - ajuta functionarea optima a sistemului de alimentare!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta 2020A va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Volvo Penta 2020A va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura