Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta MD2010A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta MD2010A
Cod produs
IC204UFR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta MD2010A este o componenta grozava, nu ai cum sa regreti o astfel de achizitie! Ai toate motivele sa o alegi! Este produsa in Europa de catre un producator recunoscut pentru seriozitatea de care da dovada in realizarea pieselor de schimb pentru echipamente grele. Ai garantie de un an! Apoi, sa nu uitam ca pretul pe care il practicam este de prim importator, mult mai scazut decat al altor comercianti de pe piata. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10.

Acest model de pompa de combustibil este compatibil si cu motoarele marine Volvo Penta MD2010B, Volvo Penta MD2010C si Volvo Penta MD2010D. In cazul in care doresti sa fii si mai sigur de achizitia pe care doresti sa o faci, iti punem la dispozitie serviciul gratuit de consultanta. Colegilor nostri le poti solicita o verificare a compatibilitatii dintre echipament si piesa dorita. Astfel, nu vei pierde vremea cautand componenta dorita si nici nu vei comanda una nepotrivita. Cere o oferta si pentru filtrul de combustibil!

Pompa de alimentare Volvo Penta MD2010A - calitate incontestabila!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta MD2010A are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Volvo Penta MD2010A ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura