Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2020
Cod produs
FDA6GUW2-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo Penta D2020 este o componenta excelenta, realizata in Europa. Daca te gasesti in situatia neplacuta de a schimba urgent piesa uzata de pe echipamentul tau, iata ca poti apela cu incredere la aceasta solutie. Pe langa faptul ca vei avea o pompa de calitate, ti se ofera si siguranta prin garantia de un an pe care o ofera producatorul. Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Ai un motiv in plus sa o comanzi pentru ca o avem la un pret foarte bun ce include si garnitura.

Daca tii cont de diverse detalii, poti incepe sa vezi schimbari pozitive in productivitatea ta. Alege piese de calitate care au certificate de garantie, alege consumabile bune si schimba-le la timp! Nu uita ca un montaj profesionist inseamna siguranta ca te vei bucura cu adevarat de o reparatie reusita. Pe toate le poti obtine daca ai parteneri de incredere! ACN Piese Utilaje este dispus sa-ti fie partener si te intampina cu servicii de top pe care nu prea ai cum sa le refuzi! Afla informatii in cadrul consultantei gratuite!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2020 - o opera tehnica desavarsita!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2020 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare Volvo Penta D2020 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura