Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo Penta D2-55D
Cod produs
FWS6AZDU-IA
Out Of stock
Descriere
Lungile tale cautari au luat sfarsit la ACN Piese Utilaje! Iti punem la dispozitie pompa de alimentare Volvo Penta D2-55D din imagini. Este alegerea ideala pentru echipamentul tau! Pompa de alimentare cu motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. A fost fabricata in Uniunea Europeana si o importam datorita calitatilor tehnice pe care le are. Producatorul a utilizat materiale de calitate superioara si rezistente. Eficienta acestei componente va mentine functionarea in parametri a sistemului de alimentare.

Productivitatea unui echipament se masoara in masura in care ii folosesti si aplici toate functiile in parametri optimi. Cand tragi de el si speri sa te mai tina o zi, doua, nu se cheama ca faci vreo mare branza! Si cu siguranta nu te vei bucura de performanta in acest mod! Ai o singura sansa sa razbesti, ai grija la calitatea pieselor de schimb si nu uita niciodata ca un consumabil joaca un rol extrem de important pentru o functionare corecta a intregii masinarii. Pentru sfaturi concrete, ai la noi mereu consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare Volvo Penta D2-55D - promite sa-ti ofere eficienta!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru motor marin Volvo Penta D2-55D se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Volvo Penta D2-55D pe care o doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura