Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 446D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446D
Cod produs
F1VT0OGD-IM
Out Of stock
Descriere
Nu exista loc de risipe de resurse si energie atunci cand te afli in cursa pentru obtinerea succesului si a recunoasterii in domeniul in care activezi. Defectarea utilajelor pe care te bazezi nu va crea decat o risipa de energie si o intarziere inutila a finalizarii proiectului tau. Evita astfel de situatii alegand sa iti echipezi utilajul de incredere cu o noua bucsa sanie rotire brat Caterpillar 446D din depozitul nostru. Rezultatele pe care le vei obtine din partea masinariei echipate cu aceasta piesa de top iti vor aduce in mod garantata satisfactia!

Fiind proiectata cu gandul la conditiile de munca grele pe care aceasta trebuie sa le indure, bucsa pe care ti-o prezentam este cel mai bun sprijin pe care i-l poti oferi prietenului tau automatizat. Tu, la randul tau, te vei simti eliberat de grija aparitiei defectiunilor neprevazute, generatoare de intarzieri fara rost. Singura emotie pe care o vei mai simti va fi o stare profunda de multumire cand vei vedea conditiile optime de functionare ale utilajului tau. Achizitioneaza chiar acum aceasta piesa din oferta noastra si bucura-te de toate atributele acesteia!

Robusta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 446D - garantia succesului tau!
Gasindu-se atasata saniei de rotire a bratului din spate al utilajului tau, aceasta bucsa se ocupa de realizarea legaturii acesteia cu bratul. Reduce coeficientul de frecare dintre acestea, astfel aparandu-le de uzura prematura. Vei observa o eficacitate sporita exponential a prietenului tau de incredere. Stabilizand bratul masinariei tale, aceasta componenta garanteaza o miscare lina si precisa a acestuia. Aceasta va putea realiza sarcini care necesita finete, indiferent de conditiile in care va trebui sa opereze. Iti garantam ca iti poti pune toata increderea in aceasta piesa!

Apeleaza la experti pentru cea mai calitativa asistenta!
Atunci cand trebuie sa tii piept problemelor aparute subit este firesc sa ai intrebari. Acestea devin tot mai apasatoare si nu fac decat sa iti incetineasca progresul. Scapa de aceasta povara inutila apeland la serviciul nostru de consultanta gratuita. Apeleaza la sfatul expertilor nostri pentru a depasi cu brio toate obstacolele care incearca sa-ti blocheze calea. Acestia iti vor asculta intrebarile si iti vor oferi raspunsurile potrivite. Lasa-te cu incredere indrumat de acestia! Nu vei avea decat de castigat!

Livrare
Standardele noastre sunt cele mai inalte. Ne dorim sa iti oferim cele mai bune servicii cu putinta! Din acest motiv, aceasta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 446D va ajunge la tine din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Astfel solutia problemei tale va ajunge la tine suficient de repede incat sa iti continui linistit proiectele. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Montaj
Cele mai bune piese merita cel mai bun montaj. Astfel te vei asigura ca te bucuri de toate beneficiile oferite de aceasta. Locul potrivit pentru a realiza montajul noii tale piese este un atelier service autorizat, une montajul efectuat va fi cu siguranta unul profesionist, care va pune in valoare calitatile componentei achizitionate. Iti vom pune cu drag la dispozitie lista cu ateliere acreditate, pertenere ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura