Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
S02CYU6R-IM
Out Of stock
Descriere
Munca obositoare de pe santier isi va lasa cu siguranta amprenta asupra ta si a ajutoarelor tale de incredere. Ofera-le acestora cel mai bun sprijin cu putinta, achizitionand pentru ele cele mai calitative componente de schimb cu putinta. Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 438C care te asteapta in depozitul nostru garanteaza sa iti sustina utilajul si la bine si la greu fara sa se defecteze. Rezultatele pe care le vei obtine in urma acestei achizitii vor corespunde in intregime sablonului tau de asteptari.

Trecerea celor mai bune materiale prin cele mai moderne mijloace de productie a dus la aparitia acestei piese. Designul fara cusur al acesteia iti ofera certitudinea ca piesa va functiona in conformitate cu descrierea care i-a fost realizata. Te poti baza cu siguranta pe aceasta. Isi va indeplini la perfectie rolul si iti va demonstra ca ai facut alegerea potrivita. Masinariile tale iti vor fi profund recunoscatoare pentru grija pe care le-o porti si pentru raspunderea pe care ti-ai asumat-o pentru ele.

Robusta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 438C - ajutorul tau de incredere!
Proiectele tale vor merge mai bine ca niciodata dupa ce iti vei echipa buldoexcavatorul cu aceasta bucsa. Aceasta se monteaza pe sania de rotirea a bratului din spate a utilajului si asigura miscarea acestuia in cele mai bune conditii. Uzura prematura a saniei si bratului nu va mai fi un motiv de ingrijorare. Bratul utilajului tau se va misca fluid si se va bucura de o stabilitate aparte. Acesta va putea sa-si duca la bun sfarsit lista de cerinte pe care i-o vei atribui. Dificultatea sarcinilor nu va mai fi o problema pentru care sa te ingrijorezi!

In calatoria spre succes vei avea nevoie si de un ghid!
In navigarea lungului drum catre succes vei avea de depasit o sumedenie de obstacole. Intrebarile care te vor acapara pot deveni o piedica uriasa in calea ta. Echipa noastra de experti iti va sta la dispozitie prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita. Acestia iti vor oferi raspunsurile mult cautate. Ajutat de bagajul de cunostinte pe care il vei dobandi vei depasi cu usurinta toate provocarile care iti vor mai aparea in cale.

Livrare
Asteptarea este cel mai mare inamic al motivatiei tale de a-ti duce proiectele la bun sfarsit. Vom avea grija ca tu sa te mentii motivat si cu o dispozitie deosebit de buna! Astfel vom avea grija ca noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438C sa ajunga la tine in aproximativ 24 de ore. Tu iti vei putea continua proiectele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Contacteaza-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

Montaj
Calitatea pieselor pe care le achizitionezi nu este singurul factor de care trebuie sa tii cont! Calitatea montajului de care se bucura acestea este de asemenea importanta! Un montaj profesionist este exact lucrul de care piesa si utilajul pe care le ai in posesie au nevoie. Ofera-i camaradului tau cele mai bune ingrijiri! Daca nu stii unde sa-l duci, iti vom pune cu drag la dispozitie lista cu ateliere service acreditate, partenere ACN Piese Utilaje.

Specificatii tehnice
-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura