Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430
Cod produs
Z6UG94I5-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru a-i oferi posibilitatea buldoexcavatorului tau de a muta muntii din loc, trebuie sa te asiguri ca acesta este echipat in mod corespunzator. O bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430 din oferta noastra este cu siguranta piesa in care merita sa iti pui increderea! Aceasta este o piesa robusta, a carei durabilitate iti garantam ca te va multumi pe deplin!

Buldoexcavatorul tau se va misca mai lin ca niciodata! Acesta isi va realiza sarcinile cu o precizie nemaivazuta! Toate acestea se vor datora acestei bucse exceptionale din depozitul nostru. Nu vei avea decat de castigat dintr-o asemenea investitie! Nu ezita sa ne ceri o oferta pentru a incepe sa te bucuri de o asemenea piesa chiar acum!

Inegalabila bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430 - ajutorul de care utilajul tau are nevoie!
Avand rolul de a asigura o miscare fluida a bratului din spate al buldoexcavatorului tau si de a reduce frecarea dintre piesele implicate in acest proces, aceasta bucsa asigura o buna functionare a utilajului in care se gaseste montata. Eficienta acestuia va creste semnificativ, convingandu-te ca ai facut alegerea corecta! Ofera-i chiar acum acestuia cel mai bun ajutor cu putinta pentru a-ti pava calea catre succes!

Indrumarea unui expert este primul pas catre succes!
Un lider bun va actiona doar in cunostinta de cauza, pentru a fi sigur ca face alegerile corecte! Poti apela oricand la sfatul expertilor nostri pentru a primi raspuns la intrebarile care te tin in loc. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita! Echipa noastra te va indruma cu rabdare inspre solutiile potrivite pentru tine!

Livrare
Profesionalismul este principiul nostru cel mai de pret! Acesta se manifesta si prin punctualitate! Nu te vom lasa sa astepti mai mult decat este cazul! Noua ta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430 va ajunge la tine din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a afla detaliile care te intereseaza!

Montaj
Utilajele pe care te bazezi au nevoie de cele mai bune ingrijiri cu putinta din partea ta! Pe langa piese de calitate, acestea au nevoie si de un montaj corespunzator al acestora. Asigura-te ca prietenii tai de incredere ajung pe mana unui expert! Alege un atelier service autorizat! Daca nu cunosti astfel de locatii, solicita-ne trimiterea unei liste cu service-uri partenere! Vom avea grija sa apelezi la oamenii potriviti!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura