Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
P6QTU08A-IM
Out Of stock
Descriere
Visul succesului tau nu poate deveni realitate daca nu muncesti pentru acest lucru. Nu poti face acest lucru cu mainile goale. Ai nevoie de sprijinul utilajelor tale pentru a-ti duce proiectele la bun sfarsit. Arata-le acestora ca le esti recunoscator pentru ajutorul acordat echipandu-le cu cele mai bune componente disponibile. Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432E disponibila in oferta noastra este exact piesa de care buldoexcavatorul tau are nevoie!

Fiind o piesa de o calitate exceptionala, fabricata dupa criterii stabilite cu precizie, aceasta bucsa garanteaza functionarea utilajului tau in conditii optime de siguranta si eficienta. Prietenul tau necuvantator iti va fi profund recunoscator pentru aceasta achizitie inteleapta! De acum inainte va veti bucura impreuna de multe proiecte duse la bun sfarsit!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432E - secretul preciziei utilajului tau!
Montandu-se in punctul in care se intalnesc bratul spate si sania buldoexcavatorului tau, aceasta bucsa se asigura ca miscarea la care acestea participa este una uniforma si precisa. Bratul din spate va fi capabil sa-si realizeze sarcinile indiferent de unghiul in care acesta este pozitionat. Nu vor mai exista sarcini care sa-l puna vreodata in dificultate, iar vizitele neprogramate la service vor deveni o parte a trecutului indepartat.

Un sfat bun, intr-un moment inoportun!
Este firesc sa te simti dezorientat atunci cand ai de solutionat o defectiune aparuta in mod neprevazut. Intrebari de toate felurile iti vor acapara atentia si energia. Noi te vom ajuta sa iti recuperezi aceste resurse de neinlocuit, scapandu-te de intrebari. Ca si client al nostru beneficiezi de serviciul nostru de consultanta gratuita. Nu ezita sa te folosesti de acest serviciu si spune-le expertilor nostri toate nedumeririle pe care le ai!

Livrare
Nimanui nu-i place sa astepte! Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care astepti solutia unei probleme care ti-a pus proiectele in pericol. Pentru a-ti oferi cele mai bune servicii, ne vom tura motoarele si vom calca acceleratia, iar noua ta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432E va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne in cazul in care ai nevoie de alte amanunte!

Montaj
Asa cum atunci cand ne imbolnavim ne indreptam spre ingrijirile celor mai buni medici, asemenea trebuie procedat si in cazul utilajelor tale. Acestea au nevoie de ingrijirile celor mai buni mecanici. Asigura-te deci ca atelierul service la care apelezi este unul autorizat, cu lucratori profesionisti. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, iti vom pune cu drag la dispozitie lista de ateliere acreditate, partenere ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura