Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
ME4SGLUQ-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru un proiect de succes este nevoie de un mers lin al lucrurilor. Starea de functionare optima a utilajelor tale este prioritara. Fara ajutorul lor nu ar mai exista niciunul dintre proiectele tale. Arata-le ca le apreciezi si fa ce este cel mai bine pentru ele. Ofera-le cele mai bune piese de schimb cu putinta! Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432D din oferta noastra este candidata ideala pentru a deveni piesa pe care se bazeaza reusita ta.

Realizata cu precizie din cele mai calitative materii prime disponibile, aceasta bucsa garanteaza o miscare lina si precisa a bratului din spate al buldoexcavatorului tau. Precizia si eficienta de care buldoexcavatorul tau va da dovada iti vor demonstra ca aceasta este o investitie exceptionala, care iti va aduce doar multumiri. Achizitioneaza cu incredere aceasta piesa din depozitul nostru!

Performanta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432D - garantia eficientei si sigurantei!
Realizand legatura dintre bratul utilajului si sanie, aceasta bucsa trebuie sa asigure o realizare a procesului de miscare a bratului in conditii optime de siguranta si eficienta! Precizia miscarilor bratului din spate al buldoexcavatorului face diferenta intre o reusita si o incercare de a reusi. Absorbtia vibratiilor si socurilor este de asemenea un criteriu important, astfel prevenindu-se usura prematura. Te vei convinge cu siguranta de corectitudinea alegerii facute!

Pas cu pas vei ajunge in varf!
Primul pas in obtinerea succesului este consultarea cu un expert. Acesta te va putea indruma de-a lungul traseului pe care il vei avea de parcurs. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita. Nu ezita sa le adresezi expertilor nostri toate intrebarile la care te poti gandi! Acestia iti vor raspunde la fiecare in parte.

Livrare
Punctualitatea este unul dintre criteriile care trebuie indeplinite atunci cand ne dorim sa atingem un grad ridicat de profesionalism. Pentru a te bucura de servicii ce cea mai buna calitate din partea noastra, iti vom livra noua ta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432D in 24 de ore. Ne dorim ca problemele tale sa primeasca o solutie prompta! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Montaj
Asa cum noi, oamenii, avem nevoie de cei mai buni medici atunci cand avem probleme, asa si utilajele tale au nevoie de cei mai buni mecanici atunci cand se defecteaza. Asigura-te ca acestea se bucura de cel mai bun montaj al pieselor cu putinta, apeland la un atelier de service acreditat, cu lucratori profesionisti. La cerere, iti vom pune la dispozitie lista de ateliere partenere!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura