Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 430E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430E
Cod produs
A7NPVMS9-IM
Out Of stock
Descriere
Succesul proiectului tau este asigurat de buna functionare a utilajelor tale. Echipeaza-le chiar azi cu cele mai bune componente accesibile! O bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430E este exemplul ideal pentru o astfel de componenta. Particularitatile acesteia au ajutat-o in ascensiunea sa catre varful clasamentelor pietei.

Designul impecabil, pus in practica cu cele mai bune materiale si cu cele mai performante tehnologii de productie este caracteristica care reprezinta aceasta piesa. Achizitionand aceasta bucsa te vei asigura ca bratul din spate al buldoexcavatorului tau se va misca mai precis ca niciodata! Iti garantam ca vei fi in totalitate multumit de aceasta achizitie!

Incomparabila bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430E - sprijinul de care utilajul tau are nevoie!
Pozitionandu-se in punctul de intalnire dintre bratul din spate al buldoexcavatorului tau si sanie, aceasta bucsa asigura realizarea cu usurinta a miscarilor specifice indeplinirii sarcinilor de lucru. Aceasta absoarbe de asemenea socurile si vibratiile, aparand piesele de uzura prematura. Rotatia bratului va fi una fluida si precisa. Acesta va putea realiza sarcini dificile fara a intampina probleme.

Calea catre succes se deschide cu un sfat util!
Pentru a-ti dezvolta afacerea si pentru a pasi increzator pe calea spre succes, ai uneori nevoie de indrumarea unui expert. Alege sa profiti de serviciul nostru de consultanta gratuita si cere-le sfatul expertilor nostri! Acestia iti vor raspunde la orice intrebare ai putea avea si te vor indruma spre solutia potrivita pentru tine.

Livrare
Standardele noastre sunt cele mai inalte. Ne dorim sa iti oferim cele mai bune servicii cu putinta! Din acest motiv, aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430E va ajunge la tine din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Astfel solutia problemei tale va ajunge la tine suficient de repede incat sa iti continui linistit proiectele. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Montaj
Cele mai bune piese merita cel mai bun montaj. Astfel te vei asigura ca te bucuri de toate beneficiile oferite de aceasta. Locul potrivit pentru a realiza montajul noii tale piese este un atelier service autorizat, une montajul efectuat va fi cu siguranta unul profesionist, care va pune in valoare calitatile componentei achizitionate. Iti vom pune cu drag la dispozitie lista cu ateliere acreditate, partenere ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura