Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 444F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F2
Cod produs
6W8VKFOC-IM
Out Of stock
Descriere
Atunci cand esti pe santier, fiecare miscare trebuie sa fie una calculata si precisa. Pentru ca acest lucru sa devina realitate, fiecare utilaj al tau trebuie sa fie in forma maxima! Garantia succesului tau este oferita de aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 444F2 din oferta noastra. Aceasta componenta esentiala nu este doar o simpla piesa de schimb. Aceasta este cea care face diferenta intre un proiect finalizat la timp si unul cu intarzieri costisitoare. Alege increzator aceasta piesa exceptionala!

Stiind ca santierul poate fi un mediu dur si solicitant, aceasta bucsa a fost proiectata pentru a rezista la uzura, forte mecanice si conditii dificile. Indiferent de cat de grea este sarcina sau cat de complicat este terenul de lucru, aceasta bucsa se va ridica la inaltimea asteptarilor si va asigura functionarea continua si corespunzatoare a bratului din spate al utilajului tau. Aceasta piesa exceptionala, produsa din materiale de cea mai buna calitate si cu atentie la toate detaliile, promite performante exceptionale si durabilitate pe termen lung.

Rezistenta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 444F2 - siguranta si incredere pentru un proiect de succes!
Aceasta bucsa din depozitul nostru, care se monteaza pe sania de rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului tau, garanteaza o functionare conforma a acestuia. Datorita acesteia, bratul utilajului tau va avea o rotatie lina si precisa, fiind astfel si mai usor de manevrat. Acest aspect se traduce printr-o eficienta sporita, cu o rata mai mica de eroare si intarzieri mai rare. Poti alege fara grija o asemenea componenta de calitate superioara din oferta noastra!

Apeleaza la experti pentru raspunsurile de care ai nevoie!
Nu te teme sa profiti de serviciul nostru de consultanta gratuita. Nu iti oferim doar sfaturi generale. Consultanta echipei noastre de experti este personalizata in conformitate cu cerintele si nevoile fiecarui client in parte. Ne dorim sa iti putem pune la dispozitie solutii care sa ti se potriveasca perfect! Apeleaza la noi pentru a primi raspunsurile de care ai nevoie!

Livrare
Nu lasa o defectiune neprevazuta sa-ti opreasca ascensiunea spre culmile succesului. Ne dorim sa iti fim alaturi pe parcursul calatoriei tale si sa ne asiguram ca vei reusi sa o duci la bun sfarsit. De aceea, pentru a te ajuta sa nu ramai pe loc, iti vom livra noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444F2 direct din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a te bucura de ajutorul nostru!

Montaj
Ofera-le camarazilor tai cele mai bune ingrijiri! Acestia au nevoie de un montaj profesionist al noilor piese pe care le-ai ales pentru ei. Asigura-te ca atelierul service unde alegi sa-ti duci masinariile este unul acreditat, unde nu va fi nevoie sa te intorci in mod repetat pentru aceeasi problema. Daca nu cunosti nicio astfel de locatie, vom fi bucurosi sa iti punem la dispozita cu ateliere autorizate partenere.

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura