Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
CNDZOGTF-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru ca buldoexcavatorul tau sa isi poate duce la bun sfarsit sarcinile zilei, acesta are nevoie de o mana de ajutor din partea ta. Ofera-i acestuia componentele cele mai bune, pentru a-l feri de defectiuni nedorite! Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430D pe care o vei gasi in depozitul nostru este exact piesa de care are nevoie. Bratul din spate al acestuia isi va recapata puterea intr-o clipita!

Ofera-i utilajului tau ocazia sa dea tot ce are mai bun pe teren. Acesta te va ajuta sa-ti duci proiectele la bun sfarsit. Echipandu-l cu aceasta componenta din oferta noastra, fabricata din cele mai bune materiale, garantezi o buna functionare a acestuia. Miscarile sale vor deveni precise si calculate, iar tu vei avea satisfactia unui lucru bine facut!

Extraordinara bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430D - sprijinul de care utilajul tau are nevoie!
Facilitand miscarea lina a bratului din spate al utilajului tau, aceasta bucsa il fereste de uzura si realizeaza legatura intre acestea si restul pieselor implicate in proces. Chiar daca este o piesa simpla, aceasta are un rol urias in mentinerea masinariei tale in stare impecabila de functionare. Te vei convinge cu siguranta ca aceasta este alegerea corecta!

Pentru fiecare client, consultanta fara concurent!
Stim cat este de dificil pentru tine sa treci prin experienta solutionarii unei defectiuni neprevazute. Nu te vom lasa sa te chinui pe cont propriu in cautarea raspunsurilor de care ai nevoie! Serviciul nostru de consultanta gratuita iti sta mereu la dispozitie. Expertii nostri iti vor oferi sfaturile necesare solutionarii situatiei in care te regasesti. Nu ezita sa ne contactezi!

Livrare
Este dificil sa-ti vezi proiectul oprit subit si utilajul cazut la datorie. Ne dorim sa te ajutam sa-ti pui masinaria pe picioare intr-un timp cat mai scurt! Noua ta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 430D va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Utilajul tau isi va reveni pe loc, odata echipat cu aceasta. Contacteaza-ne daca inca ai nedumeriri!

Montaj
Atunci cand un utilaj se defecteaza, o piesa calitativa nu este suficienta! Aceasta piesa are nevoie de un montaj conform, pentru a-ti putea demonstra de ce ai facut alegerea corecta! Ofera-i un montaj profesionist, realizat intr-un atelier autorizat! Daca ai nevoie, it putem pune la dispozitie o lista de ateliere service autorizate, partenere ACN Piese Utilaje.

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura