Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 434F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F2
Cod produs
HRZWDT3A-IM
Out Of stock
Descriere
In cursa catre succes trebuie sa ai grija sa te menti in permanenta deasupra concurentei prin eforturile si alegerile pe care le faci. Alege sa-ti echipezi utilajele cu cele mai bune piese de schimb pe care le poti obtine. Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 434F2 este avantajul pe care il poti obtine chiar acum in fata celorlalti. Nu ezita! Te vei convinge cu siguranta de beneficiile pe care ti le va aduce aceasta componenta!

Oferindu-i utilajului tau o piesa de asemenea calitate, fabricata din cele mai bune materiale si prin cele mai noi metode de productie, il ajuti sa se bucure de un randament mai bun si de vizite tot mai rare la service. Modul in care acesta isi va indeplini sarcinile iti va demonstra ca ai facut alegerea ideala echipandu-l cu aceasta bucsa. Te vei simti in totalitate multumit de achizitia facuta si de rezultatele la care vei ajunge cu ajutorul acesteia!

Rezistenta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 434F2 - sprijinul de care utilajul tau are nevoie!
Pentru a-ti scuti utilajul de grija uzurii premature, aceasta bucsa ii vine in ajutor, absorbind vibratiile si socurile resimtite de bratul acestuia si de sania de rotire a bratului spate unde este pozitionata. Defectiunile neprevazute si vizitele frecvente la atelierul service vor deveni o parte a trecutului indepartat. Bratul buldoexcavatorului tau se va putea misca fluid si va putea realiza diferite sarcini de manipulare a materialelor, sapare si ridicare fara vreo dificultate!

Un sfat perfect de la un expert!
Atunci cand te regasesti intr-o situatie nefamiliara, intrebarile vor incepe in mod natural sa apara. Te vom ajuta sa gasesti raspunsurile la acestea prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita. Echipa noastra de profesionisti iti va sta la dispozitie cu bagajul lor de cunostinte si iti va oferi sfaturile de care ai nevoie!

Livrare
Stresul cauzat de stagnarea proiectului tau din cauza unei defectiuni neprevazute nu iti va face decat rau. Nu ai nevoie de o stare si mai proasta generata de un timp indelungat de asteptare. Ne dorim sa iti ridicam moralul livrandu-ti noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 434F2 in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii!

Montaj
Atunci cand achizitionezi pentru utilajele tale cele mai bune piese cu putinta trebuie sa le oferi acestora si un montaj profesionist, pentru a avea garantia ca atributele acesteia vor avea ocazia sa se etaleze. Alege cu atentie atelierul service la care apelezi. Fii cu bagare de seama ca acesta sa fie unul autorizat! Daca ai nevoie de ajutorul nostru, ne poti cere cu incredere lista cu ateliere acreditate partenere.

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura