Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Cod produs
4RQDX2TF-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru a te asigura de reusita proiectului tau trebuie sa ai in vedere o serie de factori, ca sa te asiguri ca totul va merge ca pe roate. Buna functionare a utilajelor tale este cruciala pentru succesul proiectului tau, deoarece acestea au un rol fundamental in realizarea acestuia. Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 436B prezenta in oferta noastra este piesa care va garanta un randament maxim al buldoexcavatorului tau. Aceasta este cu siguranta alegerea potrivita pentru tine!

Prelucrarea celor mai bune materiale cu putinta prin cele mai moderne metode de productie a dus la aparitia acestei componente. Atributele acesteia au ajutat-o sa depaseasca concurenta si sa se pozitioneze in varful clasamentelor. Calitatea acestei piese este incontestabila! Aceasta iti va face utilajul sa functioneze mai bine ca niciodata! Cerintele pe care le vei avea de la aceasta si de la utilajul pe care l-ai echipat cu ea vor fi in totalitate satisfacute, oricat de severe ar fi acestea!

Robusta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 436B - piesa pe care stii ca te poti baza mereu!
Gasindu-se montata pe sania de rotire a bratului spate a utilajului tau, aceasta bucsa are rolul de a facilita o miscare fluida a bratului utilajului. Bratul se poate misca astfel in diverse moduri si isi poate indeplini sarcinile cu succes. Bucsa absoarbe vibratiile si socurile resimtite de sanie si brat, prevenind uzura prematura a acestora! Vizitele neprevazute la atelierul service vor deveni doar o amintire neplacuta!

Pentru o calatorie de succes ai nevoie un ghid priceput!
In dumul tau catre succes poti intalni adesea obstacole. Ai nevoie de indrumarea unui ghid pentru a le putea depasi. Echipa noastra de experti isi va asuma cu drag acest rol. Toti clientii nostri beneficiaza de seviciul de consultanta gratuita pe care il oferim. Nu ezita sa ii contactezi! Toate intrebarile care te apasa vor primi raspunsul de care au nevoie. Astfel iti vei putea continua calatoria avand bagajul de cunostinte necesar pentru a reusi.

Livrare
Problemele nu asteapta momentul potrivit pentru a surveni. De aceea, nici aparitia solutiilor nu trebuie sa astepte un astfel de moment. Orice moment se transforma intr-unul potrivit pentru actiune atunci cand apare o defectiune neprevazuta. De aceea nu te vom lasa sa astepti. Noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436B va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, pentru a-ti continua proiectul fara prea mare intarziere. Contacteaza-ne in cazul in care ai nevoie de ajutorul nostru!

Montaj
Pentru a te bucura de un lucru bine facut, asigura-te ca nu doar piesele sunt de cea mai buna calitate, ci si montajul acestora. Un astfel de montaj nu poate fi realizat decat intr-un atelier autorizat, cu lucratori profesionisti. Asigurandu-le pieselor tale un montaj conform, garantezi functionarea in conditii optime de siguranta si eficienta a utilajelor tale. Daca nu cunosti niciun atelier potrivit pentru tine, poti alege cu incredere unul din lista atelierelor acreditate partenere.

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura