Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
V6EQZMY9-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru a avea sansa de reusita, trebuie sa te asiguri ca esti in forma maxima si ca poti face fata lungilor zile de munca pe santier. Acelasi lucru este valabil si pentru utilajele de care te intrebuintezi. Ofera-le acestora cei mai buni sorti de izbanda echipandu-le cu o bucsa sanie rotire brat Caterpillar 436C. Acestea vor da dovada de niveluri sporite de eficienta si siguranta. De asemenea, vor aduce niste schimbari binevenite ritmului tau de lucru. Proiectele tale vor prinde forma chiar in fata ochilor tai!

Alegand sa achizitionezi o astfel de piesa fabricata din cele mai calitative materiale cu putinta si prin cele mai moderne procedee de productie, iti alegi calea sigura spre succes. Iti vei depasi concurenta in doi timpi si trei miscari! Vei deveni tot mai increzator in tine si in puterile tale! Procesul de implementare al proiectelor tale va deveni mai rapid si mai placut ca niciodata! Sarcinile iti vor deveni considerabil mai usor de indeplinit, iar zilele de munca vor zbura fara sa simti, lasand in urma doar satisfactia lucrului bine facut.

Alege bucsa sanie rotire brat Caterpillar 436C - cea mai buna din oferta noastra!
Facand parte din componenta saniei de rotire a bratului spate a utilajului tau, aceasta bucsa are grija ca miscarea acestuia sa fie una lina si precisa. Absorbind vibratiile si socurile resimtite in timpul indeplinirii sarcinilor de lucru, aceasta bucsa iti fereste utilajul de uzura prematura a componentelor participante la procesul de miscare al bratului. Vizitele frecventa la service si defectiunile recurente vor deveni teme de discutie de domeniul trecutului.

Omul informat este si realizat!
Pentru a-ti duce la bun sfarsit calatoria pe lungul drum catre succes ai nevoie de indrumare. Sfatul unui expert ar putea fix lucrul de care ai nevoie. Nu ezita sa te folosesti de serviciul de consultanta gratuita pe care il punem la dispozitia clientilor nostri! Echipa noastra iti va oferi raspunsurile de care ai nevoie. Astfel obstacolul pus in calea ta de intrebarile acaparante va disparea.

Livrare
Frustrarea generata de timpul indelungat de asteptare te va seca de energia pe care ai fi putut-o folosi pentru proiectele tale. Ne dorim sa ai cat mai multe realizari si energia necesara pentru a te bucura de roadele acestora. Pentru a te scuti indelungate asteptari vom avea grija ca noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436C  sa ajunga la tine in 24 de ore. Contacteaza-ne in cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare!

Montaj
Utilajele tale au nevoie de cele mai bune ingrijiri din partea ta. Pentru a te asigura ca nu vei fi nevoit sa-ti faci abonament la atelierul de service, asigura-te ca atelierul unde alegi sa-ti duci utilajul este unul acreditat, unde montajul va fi realizat corect din prima. Iti vom pune cu drag la dispozitie lista atelierelor autorizate, partenere ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura