Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 446B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446B
Cod produs
ALBHWKFT-IM
Out Of stock
Descriere
Lungile zile de munca de pe santier prin care trebuie sa treci isi vor lasa cu siguranta amprenta asupra ta. Acelasi lucru este valabil si pentru utilajele tale. Pentru a preveni uzura acestora, asigura-te ca le echipezi cu cele mai bune componente de schimb atunci cand au nevoie. O bucsa sanie rotire brat Caterpillar 446B este intocmai componenta de care utilajul tau are nevoie pentru a se bucura de functionarea in parametri optimi. Aceasta investitie este cu siguranta una pe care nu ai cum sa o regreti!

Aceasta piesa exceptionala garanteaza, prin designul impecabil si materialele de top, o eficienta crescuta exponential si o imbunatatire considerabila a conditiilor de siguranta. Munca nu ti se va mai parea niciodata dificila, iar zilele de munca care pana acum te-au epuizat vor trece in zbor, fara sa le simti. Placerea de a-ti vedea proiectul prinzand forma chiar in fata ochilor tai te va face sa te simti recunoscator pentru faptul ca ai ales sa faci o asemenea achizitie inteleapta!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 446B - durabilitate si eficienta fara precedent!
Stabilitatea bratului utilajului tau este esentiala pentru evitarea accidentelor si a daunelor costisitoare. Aceasta bucsa montata pe sania de rotire a bratului spate al buldoexcavatorului tau garanteaza o miscare stabila, fluida si precisa. Fluiditatea si precizia miscarii garanteaza capacitatea masinariei de a-si duce sarcinile de lucru la bun sfarsit in conditii de eficienta maxima. Iti poti pune toata increderea in aceasta componenta de exceptie din oferta noastra!

Consultanta gratuita, o resursa valoroasa!
Ne aflam in epoca unde nivelul de cunostinte este echivalent cu cel al puterii pe care o detii. Profita de serviciul de consultanta gratuita pe care il punem la dispozitia tuturor clientilor nostri pentru a acumula bagajul de cunostinte de care ai mare nevoie pentru a dobandi puterea necesara obtinerii succesului! Membrii echipei noastre de experti iti vor raspunde cu drag la toate intrebarile pe care le-ai putea avea! Nu te teme sa ne contactezi!

Livrare
Asteptarea devine tot mai epuizanta pe masura ce dureaza mai mult. Nu vrem ca tu sa iti pierzi energia pe care ar trebui sa o dedici parcurgerii drumului tau spre succes! Ne vom misca cat de repede putem si vom avea grija ca noua ta bucsa sanie rotatie brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 446B sa ajunga la tine in 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere daca ai intrebari suplimentare!

Montaj
Sa nu subestimezi niciodata rolul unui montaj profesionist al componentelor tale! O componenta montata corect te va feri cu siguranta de defectiuni recurente si costisitoare. Apeleaza, deci, la un atelier service acreditat, unde ai garantia ca vei fi ajutat de profesionisti in domeniu! Utilajul tau se va bucura de ingrijirile pe care le merita si isi va face treaba in mod corespunzator!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura