Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
8Y0KVIL6-IM
Out Of stock
Descriere
In goana dupa rezultate este deosebit de important sa ai grija atat de tine cat si de utilajele tale. Tu stii ce este mai bine pentru tine, dar cand vine vorba de masinariile tale, lasa-ne pe noi sa te ajutam! Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 442D prezenta in depozitul nostru este exact componenta de care utilajul tau are nevoie. Echipeaza-l cu aceasta si nu vei mai avea parte decat de proiecte de succes! Te vei simti profund multumit de aceasta investitie!

Odata echipat cu aceasta piesa, utilajul tau va tine sa iti multumeasca pentru grija purtata! Acesta va da dovada de o eficienta sporita si va functiona in conditii de siguranta mult mai bune decat inainte. Te vei simti eliberat de grija defectiunilor neprevazute si iti vei putea canaliza energia ramasa catre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine! Nu te teme! Ai incredere in sfatul nostru! Ne-am propus sa iti fim alaturi si sa te indrumam pe calea potrivita pentru tine. Nu vei fi dezamagit!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 442D - componenta esentiala a succesului tau!
Nu exista piedica mai mare in calea ta si a continuarii proiectelor tale decat aparitia subita a defectiunilor utilajelor tale! Prin montarea acestei componente pe sania de rotire a bratului spate al buldoexcavatorului tau, vei tine departe astfel de scenarii. Stabilizand bratul din spate si reducand coeficientul de frecare, aceasta bucsa ofera garantia unei miscari linistite si precise a bratului utilajului tau.

Sfatul potrivit este mereu binevenit!
In calatoria ta spre reusita ai nevoie de indrumarea unor experti! Echipa noastra iti va sta la dispozitie cu serviciul nostru de asistenta gratuita pentru a-ti oferi raspunsul oricarei intrebari care ar putea sa te macine. Credem in tine si in potentialul tau, asa ca ne dorim sa te susitnem pe cat posibil in tot ceea ce-ti doresti sa faci! Nu ezita sa ne contactezi in caz ca ai nevoie de serviciile noastre!

Livrare
Ne vom ambala motoarele si ne vom desfunda supapele demarand inspre tine. Nu ne dorim sa te lasam sa astepti solutiile pentru problemele tale mai mult decat este cazul! De aceea, iti vom livra noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442D in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Tu te vei bucura de noua ta achizitie, iar noi ne voim bucura de inca un client multumit!

Montaj
Calitatea montajului de care se bucura noile tale piese este un detaliu la fel de important ca si calitatea piesei in sine. Ofera-le masinariilor tale ingrijiri din partea unor profesionisti pentru a te bucura de acestea pentru cat mai mult timp de acum inainte. Ducandu-ti masinaria la un atelier unde montajul este facut corect din prima te asiguri ca nu va trebui sa revi prea curand pentru reparatii. Daca iti doresti, te putem indruma spre unul dintre atelierele autorizate partenere.

Specificatii tehnice
-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura