Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Cod produs
A7W8NHM3-MS
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata cine este personajul bun al zilelor actuale? Daca nu stii, iata raspunsul corect: bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 430F2 - o piesa care confera forta si mobilitate buldoexcavatorului tau. Aceasta bucsa este fabricata din materiale durabile si de inalta calitate, ceea ce ii prelungeste durata de viata. Astfel, vei putea sa te bucuri mai mult de performanta optima a echipamentului tau si sa uiti de nevoia de a cumpara o bucsa noua in curand. Forma precisa a acesteia se potriveste perfect cu celelalte componente ale utilajului tau. Si vestea buna este ca raportul dintre pret si calitate este factorul esential in decizia ta. Cu un pret mic, dar o calitate remarcabila, garantam ca nu vei gasi o bucsa similara celei pe care ACN Piese Utilaje o ofera!

Gestioneaza cu grija toate aspectele care pot sa optimizeze modul in care lucrezi. Performanta reprezinta un rezultat ideal al echilibrului intre cantitatea de elemente de top si calitatea acestora. Suntem ferm convinsi ca succesul este asigurat doar cu ajutorul utilajelor performante. Asigura-te ca utilajele tale sunt in cea mai buna conditie, alegand sa achizitionezi piese de schimb de inalta calitate. Vino la sediul nostru si garantat vei ramane placut surprins. Suntem gata sa fim colaboratorul tau!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 430F2 - imbunatateste fiabilitatea utilajului tau cu acest produs de top!
Bucsa joaca un rol esential in asigurarea unei functionari perfecte a articulatiilor din spate ale echipamentului. Este conceputa pentru a permite o rotatie lina a acestor articulatii, minimizand astfel uzura si prevenind jocurile inutile. Atunci cand este instalata cu precizie la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului, aceasta piesa contribuie semnificativ la mentinerea stabilitatii si eficientei operationale.

Consultanta gratis chiar acum!
Consultanta gratuita este un instrument valoros pentru a primi asistenta specializata in ceea ce priveste utilajele tale, fara a fi nevoie sa investesti financiar. Aceasta oportunitate ofera avantaje precum identificarea componentelor care necesita inlocuire, indrumari referitoare la intretinere si montaj corect. Poti pune intrebari increzatoare despre procesul de livrare sau alte subiecte care te intereseaza. Echipa noastra de experti este aici pentru a te ajuta cu toate nevoile tale.

Livrare
Livrarea in timp record! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 va ajunge la tine in urmatoarele 24 de ore, astfel incat sa poti sa il utilizezi cat mai curand posibil. Tu plaseaza comanda online sau la telefon, apeland unul dintre numerele de contact puse la dispozitie.

Montaj
Daca nu esti convins cum trebuie montata piesa pe care ai comandat-o, nu trebuie sa iti faci griji. Acesta este motivul pentru care suntem aici, ca partener al tau. Noi te vom conecta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa iti pui propria siguranta in pericol incercand sa instalezi produsul pe echipamentul tau. Este important sa fii responsabil!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura