Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Cod produs
W4B68N7O-MS
Out Of stock
Descriere
Intelegem ca ai avut o zi dificila din cauza bucsei vechi care s-a stricat, iar productia ta a fost afectata. Nu amana si comanda imediat bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430F2 pentru buldoexcavatorul tau. Este un produs de inalta performanta si fiabil, construit din materiale extrem de rezistente, menite sa ofere utilajului tau o durata de viata extinsa, evitand astfel necesitatea achizitionarii unui produs similar in viitorul apropiat. In plus, noi ne vom ocupa ca acest produs sa ajunga cat se poate de repede la adresa ta. Nu mai sta pe ganduri!

Cautati un partener de incredere pentru afacerea ta? Sigur ca da! ACN Piese Utilaje doreste sa devina aliatul tau, asa ca nu ezita. Cu o experienta vasta in spatele, suntem lideri in furnizarea echipamentelor agricole si de constructii. Noi oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Produsele noastre fac parte dintr-o gama larga, de ultima generatie. Acest lucru se datoreaza faptului ca ne place sa tinem pasul cu tehnologia. Cu livrare rapida si servicii de calitate, furnizam echipamentele necesare pentru a-ti mentine proiectele in grafic. Alegand firma noastra, garantam longevitatea utilajelor tale!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430F2 - sustinem forta si durabilitatea!
Daca te intrebi care este caracteristica speciala si utilitatea acestei bucse, noi iti vom oferi raspunsul! Totul incepe cu scopul sau fundamental, fiind creata pentru a prelua uzura articulatiei in care este instalata. Mai mult, bucsa se monteaza pe tija cilindrului cupei din spate a buldoexcavatorului.

De consultanta ne ocupam noi, e gratis!
Nu exista nicio obligatie financiara asociata solicitarii noastre de ajutor pentru rezolvarea problemelor tehnice. Suntem bucurosi sa oferim asistenta in identificarea cauzelor, gasirea pieselor potrivite si oferirea de sfaturi pretioase privind montajul. Daca doresti, putem dezvolta chiar si un plan personalizat de intretinere pentru a-ti usura munca. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar o echipa de specialisti sta la dispozitia ta!

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct pe site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura