Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Cod produs
YPF5SZEB-IM
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale se spetesc zi dupa zi sa-si duca la bun sfarsit sarcinile. La un moment dat, acestea pot da semne de oboseala. In acele momente, ele au nevoie de ajutorul tau, pentru a primi noi piese de schimb, care sa le revigoreze pe acestea. Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432F2 este tonicul de care buldoexcavatorul tau are nevoie pentru a-si reintra in ritm.

O piesa de o asemenea calitate de top iti ofera garantia unui randament crescut si a unei functionari in siguranta a utilajului tau, indiferent de numarul de ore petrecute in conditiile grele de pe santier! Rezistenta la uzura a unei asemenea piese este garantia vizitelor tot mai rare la atelierul de service! Te vei simti cu siguranta multumit de aceasta investitie, oricat de riguroase ar fi cerintele tale!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432F2 - sustinatoarea utilajului tau si a eforturilor tale!
Servind ca punct de pivotare pentru bratul din spate al utilajului tau, aceasta bucsa ii permite acestuia sa miste in diferite moduri. Aceasta faciliteaza operatiunile de urcare, coborare si rotire a bratului in timpul manipularii materialelor si al realizarii sapaturilor. O piesa cu un asemenea rol trebuie sa fie una de o calitate inalta, astfel incat sa te poti baza pe ea!

Primeste un sfat pertinent de la un om competent!
Nu te poti baza pe oricine atunci cand vine vorba de solutionarea unor probleme de functionare ale aparaturii tale aparute subit. Sfatul unei persoane nepricepute te poate induce si mai tare in eroare. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita. Profita de disponibilitatea expertilor nostri pentru a obtine indrumarea corespunzatoare nevoilor tale!

Livrare
Asteptarea iti poate parea o grea piatra de incercare atunci cand te confrunti cu defectiuni ale masinariilor tale care te forteaza sa-ti pui proiectele pe tusa. Ne vom stradui sa fim cat mai eficienti cu putinta in trimiterea achizitiilor tale catre tine. De aceea, noua ta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 432F2 va sosi la tine in aproximativ 24 de ore. Daca nu-ti doresti sa astepti deloc, poti veni direct la sediul nostru pentru a-ti lua comanda!

Montaj
Un montaj conform iti va ajuta componenta sa-si etaleze atributele pentru care a fost achizitionata. Ofera-i acesteia sansa de a-ti multumi pentru ca ai ales-o, ducand-o la un atelier autorizat pentru a-si ocupa locul de drept in componenta utilajului tau! In cazul in care nu stii la cine sa apelezi, solicita-ne recomandarea unui atelier partener acreditat!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura