Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
F5ORLDCV-MS
Out Of stock
Descriere
Te incurajam sa explorezi fascinanta lume a bucselor. Aici, te vei intalni cu bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 432D - piesa care ofera magie utilajului tau, asigurandu-i o functionare optima. Mai mult, calitatea remarcabila si materialul rezistent contribuie la o durata de viata extinsa a bucsei, depasind cu siguranta asteptarile tale! In plus, oferta noastra vine insotita de un serviciu extraordinar de util pentru tine si afacerea ta: consultanta gratuita, facandu-ne cea mai sigura alegere. Deci, de ce sa mai stai pe ganduri?

ACN Piese Utilaje este ghidul tau in explorarea domeniului pieselor pentru utilaje agricole si de constructii. Cu un astfel de aliat alaturi de tine, nu vei ramane blocat in cautari fara rezultate. Prin urmare, avandu-ne de partea ta, vei fi pregatit sa iti faci munca mai usoara. Si nu uita, fiecare piesa pe care o oferim spre vanzare se bazeaza pe calitatea superioara!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 432D - rezistenta pentru performanta de neoprit!
Nu mai cauta pe Internet despre rolul bucsei. De aceea suntem noi aici pentru tine. Bucsa este folosita pentru a prelua uzura articulatiei in care este montata. De asemenea, ea se instaleaza la tija cilindrului cupei din spate a buldoexcavatorului.

Ai nevoie sa te consulti cu un expert? Hai la noi, e gratis!
Suntem partenerii potriviti pentru a-ti transforma visele in realitate! Cu noi, poti sa realizezi tot ce iti propui. Evident, vei intalni provocari pe drumul tau, dar echipa noastra este aici pentru a te sprijini si pentru a-ti oferi garantia ca utilajul tau va functiona la capacitate maxima pe teren. Punem la dispozitie recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, un interes autentic fata de nevoile tale si solutii pe masura.

Livrare
Bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 432D va fi expediata catre tine imediat ce comanzi folosind una dintre cele doua metode pe care le avem disponibile: direct pe site-ul nostru sau apeland la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei primi aceasta piesa in aproximativ 24 de ore.

Montaj
Ai nevoie de asistenta cu montajul acestui produs? Pentru a face acest proces mai facil, poti conta pe serviciile noastre! Colaboram cu o echipa de mecanici experimentati, intotdeauna gata sa intervina direct la locatia utilajului tau. Pentru propria ta siguranta si pentru cea a celor din jurul tau, te rugam sa nu incerci sa inlocuiesti piesa singur!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura