Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-490

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2MOELHZX-SC
Out Of stock
Descriere
Avem un obiectiv inalt si motivant, si anume sa ajungem sa fim un depozit de prima optiune. Putem sa iti oferim orice piesa de schimb iti este necesara, inclusiv acest rulment butuc Dana Spicer 212-490 aflat deja pe rafturile depozitului nostru. Clientii nostri sunt tot mai multi, dovada ca devin eficienti in alegerile lor. Iar noi devenim tot mai buni. Si mai conectati la nevoile lor. Crestem impreuna in respectul lucrului bine facut.

Activitatea noastra nu are nicio legatura cu rutina. Apar intotdeauna situatii noi care solicita abordari noi. In cea mai mare parte a zilelor, rutina sta la poarta, nu are pe unde sa patrunda. Si, totusi, unele lucruri nu se schimba niciodata. Cand suna telefonul se raspunde la primul apel. Cand primim mesaje pe site dam feedback pe loc. Apoi, colegii din depozit alearga precum Usain Bolt in zilele lui bune (adica toate) ca sa-ti expedieze piesa ceruta repede si in siguranta. Ne coordonam eforturile si activitatile astfel incat, cum spuneam, sa fim eficienti. Suntem eficienti pentru tine. Ca intotdeauna!

Rulment butuc Dana Spicer 212-490 - impreuna cu respectful lucrului bine facut
Butucul trebuie sa fie curat si lipsit de adancituri si zgarieturi. Desi smirghelul/hartia abraziva este utilizat/utilizata de obicei in industrie in acest scop, particulele desprinse de pe hartie pot contamina cu usurinta rulmentul. Este de preferat sa folositi tampoanele abrazive de slefuit Scotch-Brite pentru a curata butucul de orice zgarietura sau coroziune. Iar pentru a elimina umiditatea sau acizii, puteti folosi ulei. Lucrul in conditii de curatenie este imperativ pe tot parcursul procesului. Va amintim ca dimensiunea, forma si starea butucului au un efect direct asupra duratei de viata a rulmentului de schimb.

Consultanta gratuita pentru utilajul tau!
La temelia oricarui parteneriat de succes se afla o comunicare transparenta si directa. Inseamna ca ridic receptorul la primul apel, zambesc si vorbesc. Si mai inseamna ca, la final, cand partenerul a aflat tot ce si-a dorit si a intrebat cat costa consultanta, eu sa ii spun, nu costa nimic, ne-a facut placere. Sunati-ne oricand!

Garantie
Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 212-490 are si certificat de garantie, care il va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Livrare
Acest rulment trebuie sa ajunga la tine. Nu e doar sarcina noastra, ci si placerea. Avem placerea sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Avem placerea sa expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces nu neaparat la indemana oricui. Doua maini stangi iti pot “aranja” utilajul pentru multa vreme. Apeleaza, asadar, doar la specialisti certificati in domeniu pentru a evita surprizele neplacute. Daca nu cunosti niciunul, iti recomandam noi unul fain. Maini de aur. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura