Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-239

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
PZIYQRUM-SC
Out Of stock
Descriere
Referitor la acest rulment butuc Dana Spicer 212-239 ne-am informat pentru dumneavoastra. Este un produs absolut nou conceput din oteluri speciale care permit o utilizare usoara pe perioade lungi de tip. Astfel, spre deosebire de modelele mai vechi de rulmenti, acest are o rezistenta mult mai mare la factorii de uzura, cum sunt frecarea, contaminarea, lovirea sau fortarea. Alege ce e mai bun pentru a avea un utilaj puternic.

Uneori te chinuie talentul si mergi pe mana ta atunci cand iti procuri o piesa de schimb. Ai vazut tu pe la televizor ceva sau pe youtube si ce ai zis, “aia e!” S-ar putea ca uneori sa iasa, dar s-ar putea ca alteori sa nu. Sa te uiti la utilaj si sa-l vezi, iar el sa se uite la tine si sa nu te vada. Pentru ca nu l-ai reparat la timp. Acum, chiar daca ai gresit, nu pune la suflet. Suna la noi. Colegii nostri vor intelege situatia si o vor remedia de indata. Ei sunt Man in Black-ul defectiunilor. Fie ele terestre sau extraterestre. Fac click si ele uita de utilajul tau!

Rulment butuc Dana Spicer 212-239 cu cartile pe masa
In ceea ce priveste uzura din cauza frecarii excesive, element care poate afecta un produs de tipul unui rulment, lubrifierea corespunzatoare poate face diferenta. Canelurile suplimentare din interiorul suprafetei camasii rulmentului pot actiona ca rezervoare pentru lubrifiant. Nu te lasa indus in eroare de articole nesustinute de recomandari si fara documente de provenienta. Alege sa colaborezi cu noi. Asa vei putea intra in posesia unor piese de schimb premium, aflate la oferte de pret excelente si care vin si insotite de o multime de beneficii!

Echipa noastra de experti are cuvantul
Avem o echipa de consultanti tehnici unica pe piata prin calitatea si profesionalismul ei. Oamenii care fac parte din ea sunt entuziasti, sunt pregatiti si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Recomandarile lor sunt intotdeauna sustinute cu argumente si stiu sa personalizeze daca problema tehnica este una deosebita. Desigur, primesti toate informatile gratuit. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, in mod automat iti faci calculul bugetului alocat. E normal ca prima ta grija este ca produsul sa fie unul rezistent care sa fie functional pe termen lung.  Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei acestui rulment butuc Dana Spicer 212-239 sa stii ca vei primi in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Tot ce trebuie sa stii este faptul ca vei primi rulmentul butuc comandat foarte rapid, sigur si perfect conservat. Avem mare grija cu manipularea si cu ambalarea lui, iar livrarea o facem cu cele mai eficiente firme de curierat rapid. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp. Maxim 24 de ore din momentul comenzii.

Montaj
Montajul unei piese de schimb este o etapa importanta in intretinerea si functionarea pe termen lung a unui utilaj. De aceea ai grija ca operatiunea sa fie corect efectuata. Nu ezita sa apelezi la un atelier de specialitate ca sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist. La nevoie iti recomandam noi unul, oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura