Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A47

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
PS0THXEM-SC
Out Of stock
Descriere
Avem o veste buna pentru tine! Acest rulment butuc Dana Spicer 212-A47 este intotdeauna disponibil la noi in depozit. Datorita calitatii lui, nu vei avea probleme cu sistemul de transmisie multa vreme de la data montajului incolo. Pe rafturile noastre este gazduit un adevarat univers al pieselor de schimb. Toate caracterizate de un raport calitate/pret imbatabil.  De la inceput am ales sa ne orientam catre producatori de incredere care impartasesc aceleasi valori cu noi. Ofera-i utilajului tau doar produse premium!

Solicitarile tale tehnice constituie o grija constanta pentru noi. Fie ele periodice, fie neprevazute. Va dorim zile fructuoase atat tie, cat si utilajului pe care il detii. Tocmai din acest motiv ne aflam permanent in intampinarea apelurilor tale. Indiferent de situatia in care te afli, noi vom interveni ca sa te redresezi cat de repede posibil. Suntem impreuna o echipa! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne online.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A47 un produs cu multiple calitati
Produsul se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, recomandarea noastra este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Piesa preia greutatea utilajului. Designul inovator al rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Ca orice produs original, si acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Consultanta nu are vacanta
Poti beneficia, la orice ora, de serviciul nostru gratuit de consultanta. Vei beneficia de el si daca vrei si daca nu vrei. Nu este optional, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Pentru toata lumea si pentru fiecare separat, in functie de problema. Avem consultanti foarte buni, la curent cu tot ce misca in universul pieselor de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Fac minuni.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-A47 are certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, asa incat sa nu gresesti.

Livrare
Comanda acest rulment si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. O multime de optiuni, alege-o pe cea mai acceesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de un montaj corespunzator, apeleaza la serviciile unui profesionist. Mecanicii cu care noi colaboram se vor deplasa direct la punctul de lucru al utilajului tau. Putem trimite si un intreg atelier mobil, daca reparatiile sunt mai complexe si necesita aparatura sofisticata. Avem agenda plina.  Facem asta pentru tine.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura