Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B51

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HATF7C6P-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B51 este un produs original conceput in cele mai bune fabrici ale brandului Dana Spicer. Este ideal pentru gama de reparatii si inlocuire pe care le cer utilajele din curte. De aceea foarte multi il aleg atunci cand ne suna. Pentru ca noi stim exact ce sa le recomandam. Desigur, putem vorbi si despre un pret foarte bun, dar mai ales de caracteristicile piesei, pentru ca acestea ofera certitudinea unei exploatari indelungate si corecte. Raportul calitate pret este foarte bine echilibrat.

Succesul clientilor nostri inseamna, fara ocolisuri, succesul nostru.  Facem tot ce este omeneste posibil ca sa le sustinem business-ul. Inclusiv beneficiind de consultanta tehnica gratuita. In cazul in care ei se confrunta cu o defectiune a utilajului, le recomandam sa nu ezite sa ne contacteze. Noi le asigura tot suportul: know how si piese de schimb! Cu sprijinul nostru profesionist, vor reusi sa identifice solutia eficienta si rapida intr-un timp rezonabil.  Cu totii stiu unde putem fi gasiti - un apel& mesaj distanta!

Rulment butuc Dana Spicer 212-B51 functioneaza si la anul si la multi ani!
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmentii la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Din mecanicul bazar primesti sfaturile in dar
Unul dintre pilonii pe care se sprijina modelul nostru de servire a clientilor este acest serviciu performant de consultanta gratuita. Punem in recomandarile pe care ti le facem: know how, pasiune, corectitudine, argumentatie. Te invitam, asadar, sa vii alaturi de consultantii nostri pentru a pune la punct tot ce trebuie pus la punct atunci cand ai de rezolvat situatii tehnice.

Garantie
Poti comanda cu incredere orice produs din depozitul nostrum. Fiecare dintre ele beneficiaza de un certificat de garantie. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B51 beneficiaza, in mod particular, de o garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Nu poti stapani timpul, nimeni nu poate. Dar, daca esti bun, il poti utiliza eficient. Noi suntem buni si reusim acest lucru cu maiestrie uzand de toate mijloacele rapide si eficiente de a executa o livrare ca la carte: sigura, rapida, fara erori de procesare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact si sa alegi metoda de livrare care crezi ca ti se potriveste.

Montaj
Suntem constienti ca nu este suficient sa-ti livram piesa. Utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt mesteri faurari.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura