Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B34

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
F4W0T81H-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B34 a ocolit Pamantul pana sa ajunga in depozitul nostru. A trecut, mai intai, printr-un proces atent de fabricatie si, apoi, a parcurs distanta cu camionul pe autostrazile Europei.  Pentru ca ne-am dorit doar produse de la marii producatori. Stim cine si unde sunt, stim la ce calitate produc componentele si stim ca nu oricine ajunge prin birourile lor din Business Tower. Vino cu noi in acest club al oamenilor de succes.

Ajungi la maturitate in business cand ai invatat lucrurile simple. Cand, la orice problema, fie ea tehnica ori financiara, alegi doar varianta eficienta care sa te conduca rapid si sigur spre rezultatul dorit.  O astfel de varianta eficienta este contractul cu un furnizor beton de piese de schimb. Contractul cu ACN! Esti oricand bine venit in curtea noastra tehnica, de unde sa-ti faci aprovizionarea cu tot ce e mai bun pe luma in materie de componente mecanice. Consultantii nostri te vor conduce si iti vor face cele mai bune recomandari! Nu costa cand cumperi ca sa te dezvolti, costa cand iti refuzi asta.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B34 doza de vitamine pentru vigoarea utilajului tau
Un rulment butuc este astfel conceput incat sa reziste la exploatarea la capacitate maxima Este construit dintr-un otel special, foarte rezistent, tratat termic, destinat pentru performanta. Asigura mai multe functii esentiale cum ar fi transferul greutatii catre roti, diminuarea frictiunii la miscarea de rotatie si un consum mai scazut de combustibil. Mare grija! Urmareste sa fie tot timpul bine lubrifiat.

Serviciul de consultanta sinonim cu siguranta!
Parteneriatul cu noi iti confera siguranta ca deciziile pe care le iei sunt cele care iti sustin afacerea si o ajuta sa se dezvolte. Serviciul nostru de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa-si gaseasca aici raspunsurile si solutiile la problemele tehnice ridicate de utilajele lui. Nu trebuie decat sa intri in contact cu colegii nostri specialisti ca sa efectuati o selectie inspirata a piesei de schimb. Stai cu noi si tine-te informat cu tot ce este relevant in domeniu!

Garantie
Pe cat de asumat esti tu, asa suntem si noi. Atunci cand ai facut o investitie, iei in calcul inclusiv riscurile care o insotesc. Noi suntem aici ca sa le atenuam. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B34 beneficiaza de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Aceasta este prevazuta in certificatul produsului pe care il vei gasi in coletul cu piesa alaturi de factura.

Livrare
Timpul poate fi inamicul numarul unu mai ales cand esti pus sa iei decizii in situatii neprevazute. De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a efectua expeditia in cel mai rapid mod cu putinta! Cu curierul rapid, sau prin ridicare personala din depozit.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... totul va fi bine!

Montaj
O achizitie inspirata te va feri de orice cheltuiala suplimentara si de gap-uri in procesul de productie. Prin urmare, lasa-te condus de instinct si opteaza pentru o manopera executata de mecanici specialisti. Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta, la cerere. Sau iti putem trimite un mecanic la adresa utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura