Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-111

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
OHANUQ4B-SC
Out Of stock
Descriere
Multe materiale publicitare contin acest rulment butuc Dana Spicer 212-111 informatia ca “se gaseste de acum si la noi”. O fi, caci hartia suporta multa. Dar in depozitul nostru aceasta piesa se gaseste intotdeauna. Ca si celelalte piese necesare pentru functionarea unui utilaj greu.  Avem acest rulment original, calitate premium. Extrem de fiabil si rezistent la conditiile extreme din timpul functionarii. Nu mai vorbim de pret, care este unul excelent. Lasa pliantele, hai la noi.

ACN Piese Utilaje si-o organizat activitatea in functie de solicitari si de caracteristicile pietei. Suntem adaptati la prezent si trecem cu nota maxima examenele: calitate, profesionalism, comunicare, seriozitate si oportunitate. Oamenii nostri sunt permanent conectati la butoane si raspund rapid la apelul tau telefonic. Iar in online ei sunt doar la un click distanta. Stim ca, astazi, comunicarea este la fel de valoroasa ca suma unei facturi. Cu cat e mai buna, cu atat platesti mai putin. Suna-ne sau scrie-ne. Raspundem imediat.

Rulment butuc Dana Spicer 212-111 inainte, tot inainte!
Atunci cand intervine o defectiune in zona rotilor, apar concomitent probleme cu deplasarea utilajului tau. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, e posibil ca tu sa vrei sa o iei dreapta si “uty” s-o ia stanga. Este binevenita o interventie cat mai urgenta pentru a schimba rulmentul defect, pentru a nu afecta functionarea celorlalte piese ale sistemului de transmisie.

Consultanta gratuita de la specialistul atomic
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegilor nostri specialisti le mai spunem si “specialistul atomic”, pentru ca au raspuns la orice problema legata de functionarea utilajului tau si ti-l dau cu viteza luminii. Ei stiu tot ce se intampla cu el, ii cunosc toate dedesubturile si nu se lasa pacaliti de niciun simptom fals. Apeleaza-i intotdeauna cu incredere si vei primi raspunsurile pe care le astepti. Chiar inainte sa le cauti!

Garantie
Se intampla foarte rar, dar si cand cade… pai cade. Dar nu-i problema. Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 212-111 cumparat de la noi. Si vom intari calitatea piesei comandate de la noi cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Nu-ti face griji cu modul in care piesa comandata ajunge la tine, oriunde te-ai afla. Ne ocupam noi. Efectuam livrarea in conditii maxime de siguranta si conservare a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat. In mod cert primesti piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire.  Da-ne un semn cum doresti sa facem. Utilizeaza pentru economie de timp datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Daca iti pasa de prietenul din fier de la tine din curte, n-ar strica sa i-o si arati.  Da-i ce-i mai bun si el iti va da ce are mai bun. Iar cand vine vremea unei reparatii nu-l lasa pe mana unor vopsitori, caci aceea e alta mancare de peste. Chiar daca si acestia sunt priceputi, mecanicul e totusi altceva. E cel care iti trebuie.  La nevoie gasim noi unul. Lucreaza dupa carte.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura