Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
N5WUF9KR-SC
Out Of stock
Descriere
Ce ar fi de spus despre acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-235 pe care il vedeti in imaginile alaturate? Desigur, o multime de lucruri.  Consultantii nostri stiu fiecare amanunt. Suntem exact cum ai nevoie sa fim. Reactivi, pozitivi, informati si profesionisti. Avem o energie buna pe care o transmitem si utilajului tau impreuna cu piesa de schimb pe care o soliciti. Iar fortele fizice se vor supune invinse actiunii lui mecanice!

Ai dificultati cu functionarea utilajului tau? Nu e nicio problema, stiai de la inceput ca, in timpul exploatarii, vor veni si astfel de momente. Ele sunt foarte bune oportunitati cand e timpul sa faci unele schimbari. Schimbarea facuta inteligent si la timp, este ca o masa buna luata dimineata pe inainte de o zi plin de lucru. Sau ca o pasa buna, care se transforma in gol, in minutul 90. Schimbarea vine de la ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-235 un sfat de la mecanic
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Consultanta de finesse
Uneori nu sunt suficiente cunostintele tale mecanice, ai nevoie si de cunostintele mecanice ale altora. Sunt lucruri pe care nu le stapanesti. Nimeni nu le stie pe toate, nu e cazul sa faci din asta o drama. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va completa lipsa de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca o ducem la capat.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Ai carte, ai rulment. N-ai carte, n-ai rulment dar ai necazuri. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-235 vine insotit si de un certificat de garantie. Ai, astfel, siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi acum acest rulment? Daca stapanesti tema, treaba e simpla. Daca nu, ne ocupam noi. Produsul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat preferat. Nu trebuie decat sa ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul e si mai scurt, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediu pe care il avem langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui articol, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e o operatiune accesibila oricui. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. De altfel, iti putem recomanda un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura