Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-722

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
B3KHJ7M6-SC
Out Of stock
Descriere
Oricand ai avea nevoie de un rulment butuc Dana Spicer 212-722 e de ajuns sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site si o rezolvam, repede si bine. Pentru ca nevoia pentru un asemenea produs poate aparea cand nu te astepti este bine sa pastrezi contactul cu consultantii nostri. Sa-l ai acolo, pus bine. Iar ei iti vor recomanda varianta de inlocuire cea mai buna. Este fabricata asa incat sa se potriveasca foarte bine cu utilajul tau. Oricand pentru tine!

Utilajul tau lucreaza doar in medii dificile, in aer liber, unde nimic nu e comod si nici distractiv.  Este supus la tot felul de forte fizice si chimice. Unele il ajuta, altele insa nu. Are o multime de operatiuni de facut si trebuie sa le execute pe toate cu aceeasi eficienta. Deci trebuie sa fie sanatos. Asadar, este foarte importanta relatia ta, ca proprietar al lui, cu furnizorii. Ai nevoie de furnizori seriosi, care iti expediaza produsele comandate la timp, oriunde te-ai afla. Furnizori care fac ca afacerea ta sa functioneze ireprosabil. Intr-un cuvant ai nevoie de noi. Venim la primul apel!

Rulment butuc Dana Spicer 212-722 iti readuce zambetul pe fata
Pentru un neofit nu e mare lucru, insa acest rulment butuc are o misiune dificila, pentru ca rolul lui este sa asigure transferul de greutate al utilajului catre roti. Constructia lui specifica asigura o frecare redusa, prelungind viata pieselor de schimb cu care interactioneaza si, implicit, a utilajului integral. Ca totul sa se incadreze in ecartul optim de functionare, ai grija si de nivelul lubrifierii, caci rulmentii au mare nevoie de a fi unsi din plin.

Consultanta cumintel, o primesti la pachetel
Utilajele grele nu mai ce sa ascunda de specialistii nostri, cei care se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai bune sfaturi. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de o recomandare sau o solutie personalizata, apeleaza cu incredere la noi. O informatie avizata aduce plus valoare mai ales ca, aici la noi, consultanta nu te costa nimic. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Contacteaza-ne!

Garantie
Poti lasa grijile deoparte. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-722 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Paza buna trece primejdia rea!

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima operativitate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Catun, sat, comuna, oras, satelit al Pamantului, nu conteaza. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... te asteptam pe la noi si altadata.

Montaj
Montajul acestei piese necesita ceva efort dar si multa pricepere. Pe de alta parte, fiind o piesa complexa, poti face eroarea de a o monta cum sau unde nu trebuie, daca te simti tu inspirat, sau poti fi tentat sa o indesi cu tot soiul de rangi, sau sa o pocnesti cu ciocanul. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un atelier mecanic.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura