Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
OFAYW057-SC
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra un rulment butuc Dana Spicer 212-B52 si vei avea rapid componenta potrivita pentru o reparatie ca de manual. Asadar, cand efectuezi o astfel de operatiune de reset nu uita ca piesele de schimb de care ai nevoie se afla deja la noi.  Suna-ne si le trimitem. Sunt de o calitate excelenta si gata sa iti puna utilajul la lucru.

Colegii nostri consultanti sunt renumiti in acest domeniu. Sunt precum realizatorii emisiunilor de pe Discovery pentru utilaje grele. Atatea piese de schimb, atatea dispozitive si instrumente, atatea echipamente, sosite din atatea tari si atatea branduri. Dar noi nu ne speriem. Asimilam informatia si ne imbogatim cunostintele in fiecare zi ca sa le punem sa lucreze pentru tine. Ne dorim sa iti oferim un serviciu pe care sa-l tii minte pentru totdeauna. Sa ne cauti nu odata ci de cate ori va fi nevoie. Si spune-le si prietenilor tai despre noi. Te vor aprecia odata ca te-ai gandit la ei.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B52 functioneaza si la anul si la multi ani!
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmentii la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Din mecanicul bazar primesti sfaturile in dar
Unul dintre pilonii pe care se sprijina modelul nostru de servire a clientilor este acest serviciu performant de consultanta gratuita. Punem in recomandarile pe care ti le facem: know how, pasiune, corectitudine, argumentatie. Te invitam, asadar, sa vii alaturi de consultantii nostri pentru a pune la punct tot ce trebuie pus la punct atunci cand ai de rezolvat situatii tehnice.

Garantie
Poti comanda cu incredere orice produs din depozitul nostrum. Fiecare dintre ele beneficiaza de un certificat de garantie. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B52 beneficiaza, in mod particular, de o garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Nu poti stapani timpul, nimeni nu poate. Dar, daca esti bun, il poti utiliza eficient. Noi suntem buni si reusim acest lucru cu maiestrie uzand de toate mijloacele rapide si eficiente de a executa o livrare ca la carte: sigura, rapida, fara erori de procesare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact si sa alegi metoda de livrare care crezi ca ti se potriveste.

Montaj
Suntem constienti ca nu este suficient sa-ti livram piesa. Utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt mesteri faurari.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura