Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-724

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
RJYO04TG-SC
Out Of stock
Descriere
La categoria mijlocie „rulment” de la noi din depozit si-a facut aparitia un nou campion, acest rulment butuc Dana Spicer 212-724 Este rezistent, incaseaza stoic loviturile si contraataca surprinzator, facand din utilajul tau un invingator. Si daca vorbim de Dana Spicer sa nu uitam ca este poate cea mai notorie marca de producatori de rulmenti din lume, datorita calitatii extraordinare a produselor si a caracteristicilor lor inegalabile. Acesti rulmenti sunt realizati din cele mai bune oteluri si promit rezultate pozitive pe termen lung cu conditia lubrifierii lor periodice. Rezultate mari cu costuri mici, asta iti oferim!

Daca te hotarasti sa faci pasul spre produsele de o calitate incontestabila si cu origine recunoscuta, inseamna in care ai ajuns in locul in care vrei sa-ti ridici afacerea la un nou nivel superior. Ofera-i, asadar, utilajului pe care il detii, piese din categoria celor fara repros, premium si prelungeste-i, astfel, durata de functionare! Iti poti spune, in sfarsit, ca ai investit inteligent iar acesta este drumul catre reusita. Nu trebuie decat, pentru acordul fin, sa iei legatura cu unul din consultantii nostri tehnici, care sa-ti acorde sprijinul. Te va ajuta sa atingi mai repede aerul tare al inaltimii succesului!

Rulment butuc Dana Spicer 212-724 iti face utilajul mai puternic
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor fuzeta. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Treaba nu e chiar rea si merita atentia ta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Iar daca nu intelegi exact in ce consta acesta sa stii ca raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. Una care sa corespunda problemei tale, o personalizam. Identificam necazul. Prin dialog ajungem la situatia tehnica reala. Apoi cautam pentru tine rulmentul compatibil, cel potrivit sa-ti revigoreze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un plan mai vast de reparatii si revizie ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins?

Garantie
Nu iti face griji pentru acest rulment butuc Dana Spicer 212-724 pentru ca ai o garantie de 6 luni in cazul unor defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Nu ocupa loc.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii problema principala este timpul. Noi combatem situatia cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem la orice ora, nu-l lasam sa se scurga ineficient. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa, ca sa fii sigur de reusita. Si, mai ales, iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti, mai ales ca operatiunea presupune unelte specifice. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Iar daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, cunoastem o multime.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura