Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-714

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
PV0SNR3G-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa inlocuiesti un rulment butuc cu unul mai performant, “silent of the wind” gen, iti punem la dispozitie acest rulment butuc Dana Spicer 212-714 Se afla la vanzare la un pret excelent si poate fi exploatat pe termen lung, indiferent de conditiile de santier, fara teama ca se va strica. Stocul este in permanenta disponibil, deci poti comanda oricand - produsul va ajunge imediat a doua zi. Producatorul este european si constituie cea mai buna alternativa a modelului original. Eficienta, siguranta, fiablitate, rezistenta, sunt doar cateva din caracteristicile prezentate.

Iata o recomandare de la consultantii nostri. Ca sa vezi ca nu stam toata ziua pana peste cap doar in piese de schimb. Succesul in afaceri este rezultatul unui efort de echipa. Degeaba nopti nedormite, ganduri peste ganduri, munca neintrerupta, daca nu ai un partener serios care sa iti asigure suportul si rezerva de piese de schimb atunci cand utilajele tale epuizate cad unul cate unul. ACN nu te lasa la greu, preia imediat problema, o evalueaza si, impreuna cu tine, pune iar lucrurile la punct. Avem oamenii, avem produsele, avem know how-l. Asa se face binele!

Rulment butuc Dana Spicer 212-714 iti readuce zambetul pe fata
Pentru un neofit nu e mare lucru, insa acest rulment butuc are o misiune dificila, pentru ca rolul lui este sa asigure transferul de greutate al utilajului catre roti. Constructia lui specifica asigura o frecare redusa, prelungind viata pieselor de schimb cu care interactioneaza si, implicit, a utilajului integral. Ca totul sa se incadreze in ecartul optim de functionare, ai grija si de nivelul lubrifierii, caci rulmentii au mare nevoie de a fi unsi din plin.

Consultanta cumintel, o primesti la pachetel
Utilajele grele nu mai ce sa ascunda de specialistii nostri, cei care se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai bune sfaturi. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de o recomandare sau o solutie personalizata, apeleaza cu incredere la noi. O informatie avizata aduce plus valoare mai ales ca, aici la noi, consultanta nu te costa nimic. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Contacteaza-ne!

Garantie
Poti lasa grijile deoparte. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-714 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Paza buna trece primejdia rea!

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima operativitate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Catun, sat, comuna, oras, satelit al Pamantului, nu conteaza. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... te asteptam pe la noi si altadata.

Montaj
Montajul acestei piese necesita ceva efort dar si multa pricepere. Pe de alta parte, fiind o piesa complexa, poti face eroarea de a o monta cum sau unde nu trebuie, daca te simti tu inspirat, sau poti fi tentat sa o indesi cu tot soiul de rangi, sau sa o pocnesti cu ciocanul. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un atelier mecanic.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura