Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-479

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HU6NRAJ7-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-479 aduce forte proaspete in sistemul de transmisie al utilajului tau. Este fabricat cu maxima precizie si atentie la detalii dintr-un otel performant, care ii ofera forta sa reziste vreme indelungata conditiilor grele de lucru si fortelor mecanice. Calitatea brandului isi dovedeste, ca de fiecare data, meritele! Asigura-i rulmentului un montaj pe masura si iti va raspunde cu o functionare ca la carte.

Nu lasa niciodata defectiunile sa-ti dea programul peste cap. Da-le tu lor programul peste cap. Daca achizitionezi din timp pentru mica ta rezerva din magazine si folosesti piese de schimb de cea mai buna calitate, poti tine momentele de inactivitate la distanta de utilajul tau mult mai mult timp. Hai un pic la noi. Te vom invata ce ai de facut pentru a-i oferi utilajului tau cel mai eficient tratament de intretinere! Consultantii nostri iti stau oricand la dispozitie, suna-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 212-479 - aduce forte proaspete utilajului tau
Manipularea atenta a rulmentului butuc in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Nu despachetati rulmentul pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu indepartati lubrifiantul din fabrica, decat daca vi se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Contacteaza-ne! Primesti gratuit raspunsuri de la specialistii nostri!
Un secret al unei reparatii reusite este sa trecem impreuna prin toate etapele acesteia. In care sa o personalizam si in care sa ii putem stabili un plan corespunzator, in functie specificul defectiunii. Toate acestea prin serviciul nostru gratuit de consultanta, care face minuni pe bune! Trebuie doar sa ne apelezi! Avem expertiza necesara rezolvarii oricarei probleme tehnice. Daca nu ai specialist propriu in mecanica, te putem pune in contact cu partenerii nostri, cei mai buni mecanici din tara.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-479 poarta cu sine un certificat de garantie valid si corect, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji. Asta inseamna ca ai 6 luni de garantie, pentru orice posibil defect de fabricatie. Pentru siguranta ca ai ales corect.

Livrare
Livram produsul comandat in 24 de ore, oriunde in tara, prin curier rapid. Nu tinem cont de vreme, de starea drumurilor, sau daca se da liber la bugetari. Sau, uite, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru. Te asteapta frumusel in raft. Indiferent cum ti-e mai comod, ajungi foarte usor la noi utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este primul si cel mai important pas in exploatarea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi efectuat oportun si corect, asadar iti recomandam sa apelezi la un atelier de specialitate sau sa te asiguri ca primesti suportul unui profesionist cu experienta. Te vei putea bucura, astfel, de o perioada mult extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult sporita a utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura