Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-478

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
J45V2RPG-SC
Out Of stock
Descriere
Ar fi comic sa te intrebam de ce ne cauti. Din moment ce ai ajuns aici, este clar ca te confrunti cu probleme cu utilajul tau. Am inteles, am preluat! Mergi pe mana noastra si te vei bucura de o reparatie durabila. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-478 de care ai acum nevoie, este pregatit sa intervina decisiv. Dovedeste fiabilitate si rezistenta fara egal. Poate face fata cu brio conditiilor severe de exploatare. Este un produs aflat sub brand de larga recunoastere, astfel ca performantele sale sunt excelente. Faci o alegere nemaipomenita!

Te invitam sa studiezi intreaga noastra oferta de produse si servicii! Avem pregatite pentru tine o multime mare de piese de schimb si consumabile de calitate superioara. Noi nu umblam cu ocaua mica, vrem sa iti oferim tot ce exista mai bun pe piata. Daca ai nevoie de suport, nu te sfii sa iei legatura cu noi. Echipa noastra de consultanti mereu la datorie este gata sa preia rapid solicitarile tale. Iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, recomandari avizate si ponturi utile ce tin de intretinerea utilajului tau. Suna-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 212-478 - pregatit sa intervina decisiv!
Manipularea atenta a rulmentului butuc in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Nu despachetati rulmentul pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu indepartati lubrifiantul din fabrica, decat daca vi se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Contacteaza-ne! Primesti gratuit raspunsuri de la specialistii nostri!
Un secret al unei reparatii reusite este sa trecem impreuna prin toate etapele acesteia. In care sa o personalizam si in care sa ii putem stabili un plan corespunzator, in functie specificul defectiunii. Toate acestea prin serviciul nostru gratuit de consultanta, care face minuni pe bune! Trebuie doar sa ne apelezi! Avem expertiza necesara rezolvarii oricarei probleme tehnice. Daca nu ai specialist propriu in mecanica, te putem pune in contact cu partenerii nostri, cei mai buni mecanici din tara.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-478 poarta cu sine un certificat de garantie valid si corect, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji. Asta inseamna ca ai 6 luni de garantie, pentru orice posibil defect de fabricatie. Pentru siguranta ca ai ales corect.

Livrare
Livram produsul comandat in 24 de ore, oriunde in tara, prin curier rapid. Nu tinem cont de vreme, de starea drumurilor, sau daca se da liber la bugetari. Sau, uite, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru. Te asteapta frumusel in raft. Indiferent cum ti-e mai comod, ajungi foarte usor la noi utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este primul si cel mai important pas in exploatarea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi efectuat oportun si corect, asadar iti recomandam sa apelezi la un atelier de specialitate sau sa te asiguri ca primesti suportul unui profesionist cu experienta. Te vei putea bucura, astfel, de o perioada mult extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult sporita a utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura