Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-458

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WKRBHN71-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-458 care se afla la noi in depozit, este un produs a carui calitate nu poate fi contestata. Poti sa faci apel si la VAR, poti suna la 112, degeaba. Este bun si gata! Noi credem ca poate fi si cea mai buna solutie in cazul in care utilajul tau intampina dificultati in timpul functionarii. Specialistii nostri tehnici cunosc toate simptomele si stiu sa iti ofere cea mai buna consultanta. Care este gratuita. Suntem echipa care conduce pe tabela de marcaj.

Prima oara cand intri in casa unui om te uiti la pereti. Iar dupa asta iti dai seama cam cine e. Unii au carpete cu paunii din gradina Raiului, altii au tablouri semnate de autori consacrati. Asadar, ceea ce vezi cand vii pentru prima oara la noi nu este un simplu depozit. Nu este doar o pravalie cu cateva rafturi de care atarna niste mileuri, iar pe ele stau pline de praf cateva piese de schimb de mana a doua. No sir. Aici la noi este Muzeul de Arta Performativa. Si nu sunt doar pentru expunere. Piesele colectiei sunt chiar pentru achizitionat. Cumpara de la noi si transferi vibe-ul artistic din fabrica in utilaj. Care nu iti va livra la final o lucrare ci o mica opera de arta. ACN sfinteste locul.

Rulment butuc Dana Spicer 212-458 - nu ai cum sa-l ratezi!
Defectarea unui rulment nu poate fi intotdeauna prevenita. De exemplu, aproximativ 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte, chiar inainte de utilizarea efectiva. Aproximativ 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii. Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texture ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere a rulmentului. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru o exploatare corecta a utilajului.

Ai nevoie de consultanta? Iata locul!
Sigur ca exista momente in care ai nevoie ca de aer, de informatii care sa te scoata din intunericul neintelegerii. Iar atunci este foarte important la cine apelezi. Daca te gandesti la noi, lupta nu este pierduta! Pentru ca vei primi informatii consistente si valide, recomandari calitative si vei vorbi cu oameni prietenosi. Contacteaza cu incredere serviciul nostru gratuit de consultanta!

Garantie
Beneficiind de serviciile acestui rulment butuc Dana Spicer 212-458 ai garantia unei reparatii de durata. Primesti pe langa certificatul de garantie valabil 6 luni, pentru defecte din fabrica si siguranta unui parteneriat cu un furnizor caruia ii pasa de tine. Mereu aproape!

Livrare
Trimitem cu mare graba piesa comandata spre tine. Nu vrem ca noi sa fim motivul pentru care utilajul tau produce pierderi prin iesirea din exploatare, de aceea piesa va fi livrata prin curier rapid, in 24 de ore. Daca vrei sa o ridici personal, atunci te asteptam la depozit. E misto aici la noi 😊 Alege cum ti-e mai comod, utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este una dintre varstele de aur din viata unei piese de schimb. Asadar, nu lasa acest proces sa iti scape de sub supraveghere si nici nu-l conduce tu daca nu ai cunotinte solide in mecanica. Alege sa lucrezi doar cu mecanici care stiu jucaria. Alege sa fii smart!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura