Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-441

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HXZ6P9K4-SC
Out Of stock
Descriere
Inca de la faza de inceput a afacerii tale ai implicat resurse serioase. Ai achizionat utilaje de ultima ora de la producatori consacrati. Nu ai facut compromisuri nici cand a fost nevoie de mentenanta si servisare, ai ales mereu piese de schimb de brand, recunoscute oriunde in lume. Daca te regasesti in frazele de mai sus, atunci avem ceva bun pentru tine. Un rulment butuc Dana Spicer212-441 nou, util, rezistent, fiabil si la un pret pentru prieteni. Suna sa ducem povestea pana la bun sfarsit.

Cine suntem noi? Iata o intrebare buna. Noi suntem echipa ACN Piese Utilaje, solutia tuturor problemelor legate de functionarea si exploatarea utilajelor tale! Daca ai mai lucrat cu noi, suntem siguri ca ai apreciat gama extinsa de servicii pe care ti le oferim. Iar daca abia acum ne-ai descoperit, suntem convinsi ca vom colabora multa vreme de acum incolo. Vei fi atras si satisfacut de faptul ca iti oferim doar piese de calitate premium la preturi foarte accesibile.

Rulment butuc Dana Spicer 212-441 - util, rezistent si fiabil!
Cum alegi acei rulmenti care corespund nevoilor tale? Este important sa ai in vedere ca, in primul rand, calitatea pieselor este esentiala: de capacitatea acestora de a transmite momentul de rotatie depinde buna functionare a sistemelor de transmisie. In momentul in care alegi un rulment, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de a diminua eventuale socuri, de a prelua si de a transmite puterea, dar si de a preveni aparitia sarcinilor prea mari sau de a preveni dezvoltarea unor turatii periculoase. Bineinteles, nu uita de elementele de legatura si de lubrefierea corespunzatoare.

Consultanta de la ACN este gratuita, bineinteles!
Suntem bine pregatiti in ceea ce priveste universul mecanicii si suntem gata sa sheruim cu tine tot ce cunoastem. Detinem cunostinte tehnice complete si sigure si suntem capabili sa ti le livram intr-o forma mai usor de inteles daca nu esti unul cu link-uri solide cu domeniul. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi ca sa iesi din incertitudine. Poti face asta fie la un telefon, fie scriindu-ne pe site sau sa ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice. Gratuit, a nu se uita!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-441 porneste catre tine din depozit insotit de un certificat de garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie. Sigur, se mai intampla, dar foarte foarte rar. Indiferent cum, pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata, pe perioada legala de valabilitate.

Livrare
Iti livram rulmentul rapid, ca nu te lasam la greu, tocmai la spartul targului! In cel mai scurt timp posibil acest articol va ajunge la tine pregatit pentru montaj. In cazul in care iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Nu te pricepi la montaj? Cati se pricep, chill! In acest caz, poti sa ne ceri fara probleme ajutorul. Te punem in contact cu mecanicii nostri parteneri iar, la nevoie, chiar iti putem trimite o echipa tehnica mobila. Orice varianta de montaj alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti, garantia nu acopera montajul executat in afara unui context profesionist.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura