Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-434

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7UYSI8KX-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor de schimb reprezinta un atu fantastic de care poate beneficia utilajul tau. Totul este sa stii de unde sa le iei. Este fapt demonstrat si para-demonstrat, ca un produs autentic face cat alte zece fakes venite pe cine stie ce cai. Provenienta acestui rulment pe care ti-l recomandam, este in afara oricarei indoieli, la fel ca si calitatea care o insoteste. In depozitul nostru vei gasi intotdeauna un rulment butuc Dana Spicer 212-434 deosebit, fabricat sub brand care nu mai are nevoie de explicatii! Comanda-l acum!

Putem fi contactati extrem de usor si la fel de usor raspundem la apeluri. Daca esti sigur ca acest rulment este aleasul sau din contra, iti doresti sa afli detalii tehnice suplimentare, te incurajam sa iei legatura cu consultantii nostri. Activitatea noastra are sens doar pentru tine si pentru utilajul tau. O mana de ajutor intinsa la momentul potrivit alunga norii defectiunilor uracioase! Bazeaza-te pe noi! Nu te vom dezamagi!

Rulment butuc Dana Spicer 212-434 - pune-l la treaba!
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

La usa noastra nu trebuie sa bati decat o data!
Alegand sa soliciti suport de la compania noastra, vei descoperi ca transferul de informatie nu are niciun cost! Da, ai citit bine, consultanta noastra tehnica este gratuita. Te putem descurca si daca doresti sa programezi montajul rulmentului la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Desigur, este ideal sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung, astfel incat mentenanta&reparatiile utilajelor sa nu te mai prinda descoperit. Mergi pe mana noastra!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-434 are 6 luni la dispozitie ca sa fie schimbat gratuit ca urmare a unor defecte de fabricatie. Iti garantam ca acest lucru este foarte foarte putin probabil daca respecti indicatiile de montaj. Dar, in ipoteza ca evenimentul se intampla, iar piesa vine cu defect, activeaza fara probleme certificatul pe care il vei gasi in pachetul cu produsul.

Livrare
Colaboram cu cele mai serioase firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa de schimb va ajunge acolo unde ne indici in comanda. Daca esti la cumparaturi prin Bucuresti, fa un mic ocol pana la noi la Jilava si poti ridica produsul personal. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj executat la mare arta este una din conditiile care asigura o exploatare extinsa a piesei comandate. Ca sa ai si tu parte de minunea asta, apeleaza la profesionisti. Fie la unul pe care il cunosti, fie la un mecanic bun pe care ti-l recomandam 100% bazati pe pregatirea lui.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura