Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
FVC1M5UH-SC
Out Of stock
Descriere
Cateodata nu stii de ce anume ai nevoie. Daca esti la restaurant, te sfatuiesti cu ospatarul. Daca esti la banca te sfatuiesti cu RM-ul. Iar daca ai nevoie de un rulment butuc Dana Spicer 212-428 e la fel de simplu - te sfatuiesti cu oamenii de la ACN Piese Utilaje. Iti oferim doar produse de maxima caltate. Cu o compatibilitate perfecta dar si avand suportul unui raport calitate-pret excelent, te poti bucura de aportul unui reper premium. Pentru ca nu facem lucrurile partial, poti primi rulmentul chiar la tine acasa, pentru ca il poti comanda online.

Aici, la ACN Piese Utilaje, sustinem cu argumente solide fiecare recomandare. Astfel, poti sa fii sigur ca la tine nu va ajunge o piesa aleasa la intamplare. Fiecare reper pe care il descoperi pe site-ul de prezentare, ori pe rafturile depozitului nostru, isi are locul bine definit. Fiecare articol are calitati testate si verificate si te sprijina sa atingi o performanta de exceptie. Mai mult, daca ai nevoie de informatii relevante, poti apela cu incredere la expertii nostril tehnici. Consultanta este intotdeauna gratuita!

Rulment butuc Dana Spicer 212-428 - pentru o functionare optima a transmisiei!
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

La usa noastra nu trebuie sa bati decat o data!
Alegand sa soliciti suport de la compania noastra, vei descoperi ca transferul de informatie nu are niciun cost! Da, ai citit bine, consultanta noastra tehnica este gratuita. Te putem descurca si daca doresti sa programezi montajul rulmentului la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Desigur, este ideal sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung, astfel incat mentenanta&reparatiile utilajelor sa nu te mai prinda descoperit. Mergi pe mana noastra!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-428 are 6 luni la dispozitie ca sa fie schimbat gratuit ca urmare a unor defecte de fabricatie. Iti garantam ca acest lucru este foarte foarte putin probabil daca respecti indicatiile de montaj. Dar, in ipoteza ca evenimentul se intampla, iar piesa vine cu defect, activeaza fara probleme certificatul pe care il vei gasi in pachetul cu produsul.

Livrare
Colaboram cu cele mai serioase firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa de schimb va ajunge acolo unde ne indici in comanda. Daca esti la cumparaturi prin Bucuresti, fa un mic ocol pana la noi la Jilava si poti ridica produsul personal. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj executat la mare arta este una din conditiile care asigura o exploatare extinsa a piesei comandate. Ca sa ai si tu parte de minunea asta, apeleaza la profesionisti. Fie la unul pe care il cunosti, fie la un mecanic bun pe care ti-l recomandam 100% bazati pe pregatirea lui.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura