Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-419

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
MAVLZ0QX-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-419 este  chiar piesa de schimb de care ai nevoie pentru transmisia utilajului tau.  Ea se gaseste in depozitul nostru. Si nu in orice conditie. Noi iti oferim un model premium, produs de brand adevarat. Pentru ca suntem intotdeauna atenti la calitate. Edificiile industriale de calitate se infaptuiesc cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate are in structura sa doar componente si parti de calitate. Cele de la ACN.  Suntem un partener care mizeaza pe excelenta. Cu noi nu ai cum sa-ti ratezi obiectivele!

Ne informam pana la detaliu, efectuam cercetari in piata pana la ultima consecinta. De aceea, stim aproape la fel de bine ca tine ce nevoi ai si, mai ales, cum se satisfac ele. Un simplu telefon dat unui consultant de al nostru si primesti cea mai buna informatie, cea mai buna recomandare si, la final, cea mai buna propunere de piesa. Cea compatibila. O primesti in maxim 24 de ore, in conditii de maxima siguranta. De asemenea, o poti ridica de la depozitul nostru. Asa ne putem si cunoaste. Suntem simpatici.

Rulment butuc Dana Spicer 212-419 - este tot ce-ti poti dori
Acest rulment butuc este conceput pentru exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Ajuta, de asemenea, la o functionare fara probleme a intregului sistem de transmisie si la un consum mai scazut de combustibil.

Oameni buni, alegeri bune.
Atunci cand ai nevoie de recomandari si ghidaj prin desisul sufocant al know how-lui mecanic, consultantii nostri sunt gata sa intervina. Nu conteaza care este problema. Cat timp este de competenta tehnica, solutia se afla cu siguranta la noi. Nu ai cum sa te ratacesti daca tii aproape de oamenii care iti vor binele. Iar cand lucrurile se rezolva, nu veni aici cu portofelul in mana. Consultanta noastra este gratuita!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-419 va sosi la tine impreuna cu toate actele necesare si vei descoperi printre ele certificatul minune cu care te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal calificat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Maine ai nevoie de acest rulment? S-a facut! Puteai sa-l ceri si pentru ieri. Faceam noi ce faceam si ne intorceam in timp doar ca sa il ai. Una peste alta, plaseaza acum comanda si in 24 de ore te va contacta curierul. Ii platesti ramburs si, desigur, poti verifica interiorul coletului inainte. Nu mai spunem ca poti ridica piesa direct din depozit. E la doi pasi de Bucuresti. Ne poti face cunoscut cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu trebuie efectuat sub nicio forma la nimereala. Alege intotdeauna expertiza unui specialist, oricat de mica sau nesemnificativa ar parea reparatia de care are nevoie utilajul tau. Pentru ca, la fel ca in zicala, daca nu dai la o parte buturuga mica, ramai fara utilajul mare. Avem un portofoliul consistent de contacte de mecanici buni. Pe alese!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura