Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WEFQIJMX-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-418 nu epateaza prin cine stie ce excentricitati, nu este vreo piesa  diva precum cele ale motorului, de pilda. Ea este conceputa intr-un mod extrem de simplu si nu solicita prea mult, doar un mecanic bun pentru montaj. Nu da dureri de cap nimanui cand o detine. Dar ce migrene te apuca brusc atunci cand iti lipseste! Nu mai sta sa suferi nefacand nimic, suna-ne imediat cand se intampla.  Iti luam durerea nu cu mana ci cu rulmentul!

Echipa noastra de specialisti se afla intotdeauna langa tine pentru a te orienta spre cea mai buna decizie. Suntem prezenti, insa fara sa iti respiram aerul, fara sa stam peste umarul tau, fara sa-ti invadam spatiul vital. Stim exact cand te doare, sosim si la fel ca Wolf din Pulp Fiction, rezolvam tot fara sa lasam nicio urma. Suntem eficienti si discreti. Nu participam la Romanian Idol, pentru ca ne temem ca le luam premiul si nu se cuvine. Noi facem business si nu show. Hai cu noi in lumea oamenilor care au treaba.

Rulment butuc Dana Spicer 212-418 baga forta noua in transmisie
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Toate informatiile necesare sunt din partea casei!
Nu mai este nevoie sa te deplasezi din loc in loc, nici sa dai peste cap internetul pentru a afla informatii importante despre utilajele tale. Nu trebuie decat sa ne apelezi si iti oferim numaidecat toate raspunsurile pe care le cauti. Sunt raspunsuri competente, complete, gratuite si care te vor conduce catre o reparatie de succes.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-418 nu ne-a dat niciodata batai de cap, dar nu lasam sansa niciunui risc. Daca, in procesul de montaj sau de exploatare, observi defecte de fabricatie, apeleaza-ne de indata, il inlocuim imediat! Acoperim orice astfel de situatie pentru o perioada de 6 luni.

Livrare
Stim ca nu poti astepta prea mult dupa piesele de schimb pe care le comanzi. Lucrarea contractata nu asteapta nici ea. In aceasta lume, nimeni nu asteapta. Produsele noastre vor ajunge, astfel, la tine in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu lasam curierii sa leneveasca. Desigur, poti ridica rulmentul si de la noi de la sediu. Ne poti face cunoscut cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Asigura-te ca piesele de schimb pe care le cumperi de la noi dispun de toate conditiile necesare pentru un montaj reusit. Grija mare, caci montajul unui rulment presupune utilizarea unui instrument specific de presare, chestie care tine de mecanica si de mecanic. Apeleaza mereu la un specialist pentru a face lucrurile corect si la timp!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura